MARIA GRAZIA CUCINOTTA

Sjećate se ove prelijepe glumice? U šestom desetljeću zanosna Talijanka mami poglede

24.09.2024 u 14:27

  • +4

Maria Grazia Cucinotta

Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi / ipa-agency.ne / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa talijanska glumica Maria Grazia Cucinotta (56), najpoznatija po filmovima 'Poštar' i 'Svijet nije dovoljan', jednom iz serijala o Jamesu Bondu, bila je zvijezda crvenog tepiha na predstavljanju novog TV showa 'Osvojite kuću na Siciliji'

Atraktivna glumica, koja se pojavila i u 'Obitelji Soprano' kao Isabella, izgledala je fantastično u chic satenskom odijelu u zagasitoj nijansi maslinastozelene, a uparila ga je sa zlatnom satenskom košuljom.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ovaj chic spoj lijepa je brineta nadogradila sandalama na petu i kožnim clutchem. Svoj zaštitni znak, dugu tamnu kosu, nosila je s razdjeljkom po sredini te ju je uvila u nježne uvojke, a make upom je istaknula oči.

I ovim je pojavljivanjem talijanska ljepotica kraljevskog držanja pokazala da je u top formi te i u šestom desetljeću privlači pozornost svojom klasičnom mediteranskom ljepotom.

REVIJA L'OREAL PARIS

Poznate dame pokazale kako se to radi: Eva Longoria definitivno je kraljica modnih pista

Pogledaj galeriju

Odbila ulogu u poznatom filmu

Inače, Cucinotta je od 1995. u braku s producentom i poduzetnikom Giulijem Violatijem, s kojim ima kćer Giuliju.

U ranijem intervjuu, lijepa Talijanka rođena na Siciliji, kojoj su bila otvorena vrata Hollywooda, otkrila je da je odbila ulogu u filmu 'Đavolji odvjetnik' i to zbog golotinje.

'Bila sam uistinu u iskušenju snimiti film s Alom Pacinom i Keanuom Reevesom… Ne, mislim stvarno, kada vidite Keanua Reevesa, jednostavno utihnete. Pomislila sam: hoće li mi se takva prilika više ikada ponuditi? No u scenariju je postojala ta konstantna golotinja i ja se sa svojim velikim grudima ne bih osjećala ugodno. Upropastila bih sve', izjavila je puno godina kasnije.