SRETNI KOLAČIĆ

Kome je Nina Badrić čestitala rođendan?

11.11.2012 u 11:23

Bionic
Reading

Na drugom danu rođendanskog partyja Westgatea okupile su se razne poznate osobe iz javnog života i uz zabavne radionice poduprle humanitarnu akciju 'Sretni kolačić'. Među njima su se našli Nina Badrić, Iva Šulentić, Marijana Batinić, Kristina Krepela te Dalibor Petko, Drele, Željko Pervan i mnogi drugi

Drugi dan rođendanskog partyja Westgatea obilježile su zabavne radionice u kojima su uživali i djeca i odrasli, uz dolazak poznatih osoba u znak potpore velikoj humanitarnoj akciji 'Sretni kolačić' i nastup glazbene dive Nine Badrić. Uz navedeno, Beauty Street i Late Night Shopping oduševili su sve prisutne svojom raznolikom ponudom i zanimljivostima.

Klince i klinceze bez daha je ostavila premijerno izvedena igrica za Sony PlayStation 'Book of Spells' uz koju su svi igrači na tren postali pravi mali čarobnjaci, poput najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu Harryja Pottera. Uz igricu, klinci su uživali u Pictionaryju, plesnim radionicama, a prave vratolomije su se izvodile na Maxi Twisteru. Nakon zabavnih radionica, Podravka je pripremila slatko iznenađenje – palačinke s finim Lino namazom. Ženski dio publike svakako su oduševile školice šminkanja i stylinga na pozornici koja je bila isključivo u službi mode i ljepote.

Važnost pomaganja drugima, kao i sudjelovanja u velikoj humanitarnoj akciji 'Sretni kolačić' za Dječju bolnicu Srebrnjak, prepoznali su, između ostalih, Nina Badrić, Iva Šulentić, Marijana Batinić, Kristina Krepela, Dalibor Petko, Drele i Željko Pervan. Svi oni značajno su pridonijeli prodaji sretnih kolačića (kupnjom sretnog kolačića doniraju se tri kune Dječjoj bolnici Srebrnjak).

U nedjelju, 11. studenog, tijekom popodneva izmjenjivat će se brojne radionice i natjecanja za djecu i odrasle na čak dvije pozornice, koje će ovu nedjelju učiniti zabavnom i jedinstvenom, a potporu humanitarnoj akciji dat će Tatjana Jurić i Ivana Mišerić, koja će, između ostalog, voditi i pozornicu ljepote i mode.