CATE BLANCHETT

Kraljica crvenih tepiha senzacionalnim izdanjima ponovno uspjela zasjeniti kolegice

03.09.2018 u 10:59

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih dama iz svijeta Hollywooda, priliku da zablista na novom. 75. izdanju filmskog festivala u Veneciji iskoristila je i kraljica crvenih tepiha Cate Blanchett. Svojom pojavom uveličala je premijeru remakea kultnog horora 'Suspiria' i filma 'Zvijezda je rođena' s Bradleyjem Cooperom i pjevačicom Lady Gagom u glavnim ulogama

Australska glumica i dvostruka oskarovka Cate Blanchett godinama nosi titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu zahvaljujući besprijekornim izdanjima na crvenim tepisima svečanih događanja kojih ni u Veneciji nije nedostajalo.

Modnu dominaciju na crvenom tepihu, Cate je započela pojavom na premijeri romantične drame 'Zvijezda je rođena' s pjevačicom Lady Gagom i glumcem Bradleyjem Cooperom u glavnim ulogama.

#AStarIsBorn

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Poput Lady Gage, koja se na premijeri vlastitog filma u Veneciji pojavila u raskošnoj haljini od perja, slavna 49- godišnja Australka također nije odoljela ovom efektnom detalju na haljini.

Osim uspješnom filmskom karijerom, Cate se također može pohvaliti unosnim ugovorom s modnom kućom Armani u čijim se kreacijama često pojavljuje na crvenim tepisima, kao što je bio i slučaj u Veneciji.

  • +10
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezina baršunasta haljina s V-izrezom dekoltea i detaljem perja u formi padajućih naramenica svijetu je premijerno predstavljena u sklopu nadolazeće kolekcije visoke mode s potpisom Armani Prive, a jedinstvenu kreaciju Cate je naglasila skupocjenim naušnicama brenda Chopard koje su oplemenile valovitu bob frizuru.

Besprijekorno izdanje s premijere filma 'Zvijezda je rođena', australska diva pokušala je nadmašiti već idućeg dana na premijeri remakea kultnog horora 'Suspiria' iz 1977. godine.

Za novu adaptaciju kultnog filma talijanskog redatelja Daria Argenta zaslužan je Talijan Luca Guadagnino koji je ove godine nominiran za Oskara zahvaljujući hvaljenoj romantičnoj drami 'Skrivena ljubav'.

Iako u spomenutom filmu ne glumi, Cate je odlučila podržati kolegice Dakotu Johnson, Tildu Swinton i Chloe Grace Moretz koje su, poput nje, prošetale crvenim tepihom u haljinama s dizajnerskim potpisom.

Kao i prethodne večeri, Cate je ponovno odabrala crnu haljinu s potpisom Armani Prive koja se u odnosu na prethodni model razlikovala detaljem satena u boji šampanjca koji je prekrivao poprsje i činio dugi rukav u formi mašne na ramenima.

Modnim dodacima slavna glumica i ovaj je put pristupila minimalistički odabravši viseće naušnice s crnim detaljima uz bob frizuru s laganim valovima.