top izbor

Kraljica Letizia briljira: Jedna od najljepših ljetnih haljina i sandale koje se nose čitavo ljeto

04.07.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Povodom još jednog službenog izlaska španjolska kraljica Letizia pokazala je predivnu ljetnu haljinu, a pronašla je i odlične ljetne sandale koje spajaju udobnost i dobar stil

Kraljica Letizia prisustvovala svečanoj cermoniji na Vojnoj akademiji u Zaragozi. Ondje su bili prisutni i prninceza Leonor, nasljednica krine te španjolski kralj Felipe VI. Ipak najviše pažnje privukle su kraljica i princeza Sofia zahvaljujući pomno odabranim stajlinzima.

Ovog puta kraljica Letizia je servirala stilski savršen ljetni look, a nemoguće je odlučiti što je bolje, lepršava haljina ili ravne sandale. Haljina cvjetnog printa ukrašena slojevitim volanima i blago puf rukavima savršen bila je savršen odabir za ovo doba godine. Svoj primjerak laskave haljine cvjetnog printa, uvijek popularnog u ljeto, kraljica je pronašla na policama brenda Maje kojeg često odabire kada je u potrazi za fluidnim haljinama.

Prekrasnu haljinu na čijoj je biloj podlozi dominirala zelena boja, uz primjese plave i crvene kraljica je kombinirala uz dojmljive Helena Nicolau cvjetne naušnice i već viđene ravne sandale. Naime, kraljica iz zdravstvenih razloga jedno vrijeme morala je omiljene potpetice zamijeniti ravnim modelima, a pri tome pokazuje izrazitu snalažljivost.

  • +16
Kraljica Letizia i princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: MPG / imago stock&people / Profimedia

Nakon ortopedskih bijelih tenisica i balerinki, sada ne izlazi iz omiljene ljetne obuće – ravnih sandala. Tako je uvijek dotjerana Španjolka po drugi put osvanula u ravnim sandalama zlatnih remenčića obogaćenih sitnim cirkonima - modeli koji vrlo uspješno služi kao zamjena i za najglamuroznije visoke potpetice.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Udobne sandale predivno elegantnog dizajna potpisuje brend Pedro Garcia, koštaju 450 eura, i ističu se neobično glamuroznim tankim remenčićima zlatne boje i sitnih cirkona.