kraljica letizia zna

Kako nositi običnu bijelu majicu na elegantan i profinjen način?

27.06.2024 u 19:30

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Chema Clares/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Štošta možemo naučiti od kraljice Letizije, a njezin smisao za modu prenijela je i na svoje kćeri Leonor i Sofiju. Iako joj kraljevske dužnosti često diktiraju dress code, kraljica Letizia pokazala je kako nositi inačicu bijele majice tijekom svojih obveza

Obična bijela majica naš je saveznik u raznim prigodama kada ne znamo što odjenuti. Svi oni koji prate modu i trendove reć će kako je upravo bijela majica kratkih rukava jedan od onih komada koje svakako trebamo imati u našim ormarima. Ipak, u nekim se situacijama bijela majica čini nedovoljno elegantno, a tom je problemu doskočila kraljica Letizia.

Nije tajna da španjolska kraljica modu ima u malom prstu te da rado nosi trendi komade, no njezine je kraljevske dužnosti često i sprječavaju da se modno izrazi baš onako kako bi ona to htjela.

Bijelu je pamučnu majicu zato zamijenila elegantnom bijelom bluzicom koja modelom nalikuje obožavanom t-shirtu.

Ovu je bijelu bluzu zapravo učinila osnovom svoje garderobe, a nosi je iza ležerne i za formalne trenutke. Riječ je o bluzi s potpisom Adolfa Domingueza, a kraljica ju je za susret s predsjednikom Motion Pictures Associationa, u palači Zarzuela kombinirala uz plisiranu Boss suknju u ružičastim nijansama i sandalama s potpisom talijanskog kreatora Giuseppea Zanottija.

Letizia je nosila broj Adolfa Domingueza u više navrata otkako ga je kupila 2017, a otad ju je više puta nosila u raznoraznim prilikama.

STAJLING ZA SVAKI DAN

Kraljica Letizia ne odustaje od anatomskih tenisica, ali ni odijela

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...