za sve vlasnike pasa i mačaka

LAQO traži zaštitne njuške za kampanju osiguranja kućnih ljubimaca

04.09.2024 u 14:34

Bionic
Reading

LAQO, prvi hrvatski 100 posto digitalni brend i tech inovacija Croatia osiguranja koji djeluje u sastavu Adris grupe, lansirao je nagradni natječaj 'LAQO traži Mijau i Vau zaštitne njuške kampanje'

Na natječaj se mogu prijaviti vlasnici kućnih ljubimaca kako bi njihova mačka ili pas postala nova zvijezda u kampanji za LAQO osiguranje. Osim toga, pobjednici natječaja mogu osvojiti LAQO godišnju policu osiguranja ljubimca, profesionalno snimanje u suradnji s poznatim fotografom Damirom Hoykom te poklon paket s bogatim nagradama i slasticama iz Pet centra, partnera LAQO osiguranja ljubimaca.

Kako i tko može sudjelovati?

Natječaj je otvoren za sve vlasnike pasa i mačaka starijih od osam tjedana i mlađih od 10 godina, a prijave traju od 2. do 27. rujna 2024. Sudjelovanje je jednostavno i potpuno besplatno – dovoljno je posjetiti web stranicu www.laqo.hr, ispuniti prijavnicu, izračunati informativnu cijenu police osiguranja za svog ljubimca i priložiti fotografiju ili video svog ljubimca. Kupnja osiguranja nije uvjet za sudjelovanje u natječaju. Broj mikročipa vlasnici mogu pronaći u putovnici svog ljubimca tzv. knjižici psa, odnosno mačke, ili skeniranjem čipa kod veterinara. Pobjednici će biti proglašeni 7. listopada 2024. na web stranici www.laqo.hr. Žiri će, na temelju definiranih kriterija odabrati jednog psa i jednu mačku koji će postati zaštitne njuške LAQO kampanje. Sudionik može ispuniti više online prijava ako ima više ljubimaca, ali samo jedan ljubimac osvaja nagradu.

Zaštitno lice na pet mjeseci

Dva sudionika, vlasnik psa i vlasnik mačke, osvojit će LAQO godišnje osiguranje ljubimca, a njihov pas ili mačka postat će zaštitno lice LAQO kampanje u trajanju od pet mjeseci.

'Prošlo je skoro godinu dana od lansiranja našeg LAQO osiguranja za kućne ljubimce, prvog u Hrvatskoj potpuno digitalnog osiguranja. Htjeli smo to posebno obilježiti, a upravo je zaštitna njuška kampanje najbolji način da proslavimo dosadašnje uspjehe i projekte. Pozivamo sve vlasnike da prijave svoje pse i mačke, na vrlo jednostavan način sudjeluju u ovom natječaju i osvoje nezaboravne uspomene sa svojim omiljenim kućnim ljubimcima', rekao je Marko Ćosić, direktor Sektora za digitalno poslovanje.

Više informacija o natječaju, uključujući i pravila sudjelovanja, dostupno je na https://www.laqo.hr/ljubimci-nagradni-natjecaj-zastitno-lice/.