EMA MUR

Lijepa Hrvatica u chic stajlingu izazvala pomutnju u Veneciji

04.09.2023 u 11:12

  • +3

Ema Mur

Izvor: Profimedia / Autor: Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Atraktivna hrvatska glumica Ema Mur na venecijanskom filmskom festivalu nije mogla proći nezapaženo

Lijepa manekenka i glumica, koja se prije udaje prezivala Kovač, prošetala se crvenim tepihom 80. venecijanskog festivala.

Zgodna plavuša, kojoj je društvo pravio suprug Sandro Mur, poduzetnik koji stoji iza prvog hrvatskog startupa Bellabeat, blistala je na crvenom tepihu u Veneciji u efektnoj haljini s naborima i velikim rasporkom otkrivši vitku figuru.

  • +8
Adriana Lima u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: SGP / SGP / MARIA LAURA ANTONELLI / AVALON / PROFIMEDIA

Ema Mur je bez sumnje bila među najzapaženijim uzvanicama na ekskluzivnoj pretpremijeri filma 'The Palace' na 80. venecijanskom filmskom festivalu, a u kojem i ona glumi.

U najnovijem filmu kontroverznog redatelja Romana Polanskog glavne uloge imaju Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese. Film je premijerno prikazan izvan konkurencije.

U chic haljini dizajnera Francesca Murana izgledala je sjajno, a svoj je glamurozni look zaokružila elegantnim cipelama Gianvita Rossija, nakitom s potpisom Tiffany & Co i ženskim health trackerom IVY, s potpisom Bellabeata, čiji je jedan od osnivača i CEO upravo njezin suprug, a koji je nosio crno Diorovo odijelo. Modna izdanja supružnika za ovu je prigodu stilizirao talijanski stilist Andrea Amari.