laskava haljina

Lijepa kraljica ima haljinu za dobar provod: Na koncertu je plijenila sve poglede

22.10.2024 u 08:45

Kraljica Maxima

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Bruno Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Haljina asimetričnog reza i efektnog uzorka šarenih točkica nije nešto u čemu često viđamo kraljicu Maximu. No, ovaj odabir pokazao se kao pun pogodak

Nizozemska kraljica Maxima odlučila je napraviti malo zaokret u svom stilu te je na koncertu u Utrechtu plijenila sve poglede u efektnoj haljini živopisnih boja.

Zaokret u stilu kraljica Maxime

Lijepu kraljicu navikli smo gledati u minimalističkim izdanjima s visokom dozom elegancije, kojima dominiraju chic sakoi i otmjene haljine obogaćene upečatljivim detaljima poput ogrlice od kikirikija.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, sada je odlučila posve ostaviti po strani službeni kraljevski stil odijevanja te je za večernji izlazak odabrala midi haljinu s volanima, asimetričnog reza i šarenih točkica u jarkim bojama.

U društvu svekrve, bivše kraljice Beatrix

Dozu zavodljivosti ovoj originalnoj haljini dao je tanki remen oko struka, kojim je naglašena vitka figura, a dugi rukavi i visoki ovratnik cijelo su izdanje učinili prigodnim odlasku na koncert skladatelja Tona Koopmana. Ondje joj je društvo pravila svekrva, bivša kraljica Beatrix, koja je abdicirala u travnju 2013. godine.

Maxima je stajling uveličala dugačkim crnim kaputom, modnim klasikom koji je obavezan dio garderobe svake jeseni i zime, te elegantnim crnim salonkama i torbicom iste boje.

  • +2
Kraljica Maxima Izvor: Ostale fotografije / Autor: Patrick van Katwijk / Sipa Press / Profimedia, canva

Par dana ranije nizozemska kraljica pokazala je i da pomno prati trendove, pa su u prvom planu njenog jednostavnog stajlinga bile - visoke čizme.

Hit kožni model duljine preko koljena tako je osvojio i Maximu, koja je birala dizajn od smeđe kože, poznat i kao simbol tihog luksuza jer djeluje iznimno skupocjeno. Ove elegantne čizme s petom uskladila je s remenom i torbicom iste boje te dugačkom sivom haljinom.

MODNI KLASICI

Kaput i čizme koji nikad ne izlaze iz mode: Lijepa kraljica zna da ovi komadi prkose svim trendovima

Pogledaj galeriju