UVIJEK NASMIJANA

Ženstvena i lijepa: Chic frizura lijepe kraljice pun je pogodak

09.10.2024 u 11:09

  • +5

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Bruno Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Da je dobra frizura ključna za svaki look, potvrdila je i nizozemska kraljica Maxima te je sve oduševila svojim stajlingom u kojem se pojavila na dodjeli nagrada u Den Haagu

Uvijek drukčija, Maxima zna kako svakom looku dati zanimljivu vibru zahvaljujući modnim dodacima na koje je slaba, poput statement nakita, remena, šešira, torbica...

Izvor: Profimedia / Autor: Darla Khazei/INSTARimages/ Image Press Agency / Alamy / Alamy / Lev Radin / Zuma Press / Abaca Press / Alamy / Alamy / Ron Adar, M10s / Zuma Press / Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

Prestižne nagrade, pod nazivom Appeltjes van Oranje, svake godine dodjeljuju se društvenim projektima u Nizozemskoj, a lijepa kraljica, koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s europskih dvora, izgledala je senzacionalno u elegantnoj modnoj kombinaciji.

MODNI KLASICI

Kaput i čizme koji nikad ne izlaze iz mode: Lijepa kraljica zna da ovi komadi prkose svim trendovima

Pogledaj galeriju

Za tu je prigodu odabrala prekrasnu bijelu haljinu asimetričnog kroja s detaljima u vidu nabora oko vrata i ukrasnim volanom.

Uvijek drukčija

Kraljica Maxima (53) ovu je chic modnu kombinaciju zaokružila ženstvenom frizurom.

Premda je najčešće viđamo s kosom podignutom u punđu ili pomno isfeniranom, rođena Argentinka ovoga se puta odlučila za nešto posve drukčije, što se pokazalo odličnim potezom.

Kosu je oblikovala s razdjeljkom sa strane, a napravila je i meke valove oko lica, što je frizuri dalo mladenački štih i dodatni volumen.

Supruga kralja Willem-Alexandera (57), s kojim ima tri kćeri, stajling bez greške zaokružila je svojim omiljenim modnim dodatkom - upečatljivim zlatnim naušnicama, žutosmeđom clutch torbicom i cipelama na petu zmijskog uzorka.