iz manga

Laskava haljina za hit čizme sezone: Ovaj predivan model košta samo 20 eura

09.10.2024 u 09:33

Bionic
Reading

Na aktualnom sniženju u Mangu nalazi se i laskava midi haljina modro plave boje i dugih rukava, kao stvorena za jesensko-zimsku sezonu

Laskavim haljinama koje sužavaju struk malo tko može odoljeti. Ne samo da vizualno uklanjaju svaki višak oko trbuha, već i formiraju prelijepu ženstvenu siluetu. A da biste svoju garderobu obogatili jednim ovakvim komadom uopće ne morate izdvojiti bogatstvo.

Jesenska sniženja odlična su prilika da modnu kolekciju ojačate haljinama koje ćete nositi još godinama. High street trgovine trenutno nude brojne modele po odličnim cijenama, a jedan od najprivlačnijih pronašli smo u Mangu.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Laskava haljina iz Manga za 19,99 eura

Naime, na policama trgovine iz grupacije Inditex, u kojoj se nalazi i slavna Zara, nalazi se laskava haljina modro plave boje na preklop, snižena s 55,99 eura na pristupačnih 19,99 eura.

Riječ je o haljini midi kroja, teksturirane tkanine koja djeluje skupocjeno i samim time prigodno i za najsvečanije događaje. Visoki prorez u kombinaciji s lepršavi materijalom garancija su zanosne figure, koju dodatno stanjuje tanki crni remen svezan u romantičnu mašnu.

Laskava haljina iz Manga Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango promo

Kako nositi ovu haljinu?

Dugi rukavi garantiraju nosivost tijekom cijele zime, baš kao i kroj koji je kao stvoren za visoke čizme, koje haraju modnom scenom ove sezone. Divno će izgledati i u spoju s kaubojskom estetikom, a nećete pogriješiti niti ako je nositi na bajkerske čizme, još jedan veliki aktualni trend.

  • +12
Čizme preko koljena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uskladite je s bezvremenskim balonerom za ugodan jesenski stajling ili toplijim crnim kaputom kada se temperature približe nuli, a na nju možete računati i na proljeće u spoju s laganom kožnom jaknom ili chic blejzerom.

hit sezone

Visoke čizme zaludile su i Zagrepčanke: Evo koji modeli su najpopularniji u metropoli

Pogledaj galeriju