s odvažnim detaljem

Kraljica najljepših haljina pronašla je savršen model: Dugo nismo vidjeli ovako lijepu haljinu

08.10.2024 u 10:15

Bionic
Reading

Princeza Alessandra de Osma, koja slovi za jednu od najljepših aristokratkinja, prisustvovala je vjenčanju u Maroku. A ondje se, baš kao i uvijek, istaknula dobrim stilom. Odabravši još jednu u nizu lijepih haljina, Sassa je blistala u impresivnom Diorovom dizajnu

Alessandra de Osma jedan je od stilski najinspirativnijih žena ovog trenutka. Njezin Instagram profil mjesto nepresušne modne inspiracije, a ondje Sassa, kako joj je nadimak, nerijetko objavljene neke od svojih sjajnih izgleda.

Modna ikona

Peruanska odvjetnica koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, s razlogom slovi za veliku modnu ikonu, a to potvrđuje s gotovo svakim svojim pojavljivanjem u javnosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Jasno je da od svih odjevnih komada koji se nalaze u njezinom ormaru haljine zauzimaju najviše prostora. Tako je nedavno izazvala pravo oduševljenje na vjenčanju grčke princeze Theodore održanog u Ateni gdje je zablistala u haljini s potpisom Philippe 1970.

Spektakularan Diorov dizajn

A Sassa je sada ponovno uspjela privući pažnju, i to odjevena u spektakularnu Diorovu haljinu na vjenčanju prijatelja u Maroku.

Iako najčešće bira izvorne španjolske brendove, te u pravilu poseže za ženstvenim krojevima razigranih uzoraka, boja i printeva, Sassa je ovog puta posegnula za dramatičnijim i znatno odvažnijim krojem. Tako je na vjenčanju prijatelja prisustvovala odjevena u tamnozeleni, gotovo crni, baršunasti dizajn. Naime, ovog puta je posegnula za dojmljivim komadom kultne francuske modne kuće koji se isticao dugom ravnom siluetom bez rukava i dubokim prorezom na dekolteu. Kroj je lijepoj princezi vrlo laskavo pristajao, a pleteni remen dodatno je isticao struk.

Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / Zuma Press / Profimedia

Jedan detalj posebno je privukao pažnju

Ipak, osim predivnog baršunastog materijala, zagasite zelene boje i laskavog kroja, jedan detalj posebno je privukao pažnju – naglašeni izrezani dekolte. Sassa se ovog puta odvažila na riskantan prorez koji se protezao od područja ključne kosti pa sve do ispod grudi, a mnoge je taj detalj podsjetio na haljinu kakve su na vjenčanjima bile hit krajem 90-ih.

A kako bi upotpunila svoj look Sassa de Osma kosu je skupila u nisku punđu, otkrivajući par diskretnih srebrnih naušnica koje je kombinirala s pripadajućom clutch torbicom i još jednom pokazala zašto je baš ona jedna od najvećih stilskih inspiracija