ALESSANDRA DE OSMA

Ovo je jedna od najljepših haljina koju smo vidjeli ove jeseni

29.09.2024 u 21:52

Bionic
Reading

Velika zaljubljenica u modu, Alessandra de Osma, još je jednom očitala modnu lekciju i to pripadnicama raznih kraljevskih obitelji iz cijele Europe, stigavši na vjenčanje grčke princeze Theodore, održano ovog vikenda u Ateni. Za sam obred vjenčanja odabrala je plavu haljinu, no nama je za oko zapela ona u kojoj se pojavila večer prije, na koktel večeri

Nakon što je svoje vjenčanje morala odgoditi prije četiri godine, zbog pandemije koronavirusa, grčka princeza Theodora imala je dovoljno vremena da osmisli sve do najsitnijeg detalja kako bi sve, protekle subote, bilo besprijekorno i bez ikakvih pogrešaka.

Upravo zbog vjenčanja princeze Theodore i američkog odvjetnika indijskog porijekla Matthewa Kumara, u Atenu su pristigli i brojni ugledni članovi kraljevskih obitelji iz cijele Europe, no pažnju je privukla jedna od najljepših plemkinja - Alessandra de Osma.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Obožava španjolske brendove

Peruanska odvjetnica koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, s razlogom slovi za veliku modnu ikonu, što je potvrdila još jednim briljantnim izdanjem, pokazavši ponovno svoju strast prema izvornim španjolskim brendovima.

Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / Zuma Press / Profimedia

Za koktel večeru u vrtovima Bizantskog i kršćanskog muzeja u Ateni, Sassa je još jednom odabrala haljinu s potpisom Philippe 1970. Riječ je o modelu srednje dužine i dugih rukava s upečatljivim crvenim printom cvijeća na bijeloj podlozi koji u struku ima prepoznatljiv remen istog dizajna.

Uz haljinu savršeno su se uklopile metalik sandale s remenčićem oko gležnja kao i crvena, upečatljiva lakirani torba, model Lady Dior. Budući da je princeza od Hannovera ambasadorica francuskog brenda, ne čudi da je i ovoga puta u svoj stajling ukomponirala barem nešto s Diorovim potpisom. Kao šećer na kraju tu su bile i upečatljive biserne naušnice u obliku križa Veronice Beard.

Poznato je da sve što Sassa de Osma odjene postane odmah velika modna inspiracija svima, a njezin istančan ukus kada je u pitanju moda nadaleko je poznat. Osim toga, Sassa vješto zna prepoznati ključne trendove sezone i uklopiti ih u svoje stilski nepogrešive stajlinge.