modni kiks

Zovu je 'kraljicom najljepših haljina', ali ova mnoge nije oduševila

01.10.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Vjenčanje grčke princeze Theodore i njezinog zaručnika, odvjetnika iz Los Angelesa Matthewa Kumara u Ateni je okupilo listu slavnih uzvanika, a taj kraljevski događaj nije propustila ni Alessandra de Osma. Ipak, jedna od najljepših plemkinja ovog puta nije oduševila modnim izborom

Alessandra de Osma, odnosno Sassa kako joj je nadimak, supruga je princa od Hannovera. Po struci odvjetnica, oduvijek je bila fascinirana modom, a njezin je stil profinjen, no ujedno mladenački, jednostavan i vrlo prepoznatljiv.

'Milenijska' princeza

Također, ova 'milenijska' princeza, kako je mnogi nazivaju, jedna od onih osoba koja s urođenom elegancijom zna odabrati vrhunske komade, toliko često da je nerijetko nazivaju 'kraljicom najljepših haljina'. Njezin Instagram profil s vremenom je postao nepresušan izvor inspiracija za jednostavne, ali spektakularne outfite. Naime, Sassi za rukom polazi baš svaki look pretvoriti u sofisticirani.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Grčko kraljevsko vjenčanje

A vjenčanja princeze Theodore i američkog odvjetnika indijskog porijekla Matthewa Kumara, u Ateni je proteklog vikenda okupilo veliki broj uglednih članova kraljevskih obitelji iz cijele Europe. Naravno, Sassa nije mogla proći nezapaženo. Prvo je oduševila jednom od najljepših haljina koju smo vidjeli ove jeseni, ali na samoj ceremoniji vjenčanja Alessandrin stilski efekt je izostao.

  • +4
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Čipkasta košulja haljina

Za samu ceremoniju vjenčanja lijepa Peruanka koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, odlučila se za dugu košulja haljinu čiji dizajn potpisuje Luisa Beccaria, talijanski brend koji sam navodi da predstavlja 'neoromantičan svijet ručno izrađen u Italiji'.

Duga haljina imala je kratke, lagano puf rukave, kopčanje čitavom duljinom te damsku kragnu. Ono po čemu se najviše isticala bio je čipkasti materijal, spojen s cvjetnim uzrokom u tri nijanse plave boje koji je završavao s čipkastim porubom. Uz haljinu Sassa je nosila Aquazzurinu mikro torbicu s plavim cvjetnim detaljem te klasične crne sandale.

  • +7
Vjenčanje grčke princeze Theodore Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / Zuma Press / Profimedia

Jedna od najbolje odjevenih europskih princeza, podrijetlom iz Perua inače redovito oduševljava svojim modnim izborima. Međutim, ovog puta joj to nije pošlo za rukom. Iako su košulja haljine nepogrešiv izbor za gotovo svako događanje, ovaj model u spoju čipke i cvjetnog uzorka nije postigao željen efekt, a mnogi su se složili kako sanjiva haljina neodoljivo podsjeća na kakav bakin stolnjak.