pun pogodak

Ovo je daleko jedna od najljepših ljetnih haljina, ali svu pažnju ukrale su hit balerinke

16.05.2024 u 16:42

Bionic
Reading

Vječna stilska inspiracija Alessandra de Osma zablistala je romantičnom boho stajlingu u cvjetnim plavim i ružičastim tonovima koji se čini kao savršen izbor za ulazak u ljetne dane

Alessandra de Osma izuzetno je strastvena prema izvornim španjolskim brendovima, a to je još jednom pokazala na svom Instagram profilu, gdje je objavila fotografiju na kojoj izgleda spektakularno u haljini koja izgleda poput modne bajke.

Predivan dizajn u boho stilu s printom ružičastog cvijeća na plavoj pozadini izgledao je istovremeno spektakularno i vrlo jednostavno, savršen izbor za iščekivanje toplih, ljetnih dana.

U nizu objavljenih fotografija Sassa je otkrila kako je velika ljubiteljica ručkova i večera na otvorenom te rustikalnog i seoskog dizajna stolova, u skladu s njezinim stilom. A ova haljina španjolskog brenda Philippa 1970, s fizičkim dućanom u Madridu, apsolutno je sve osvojila svojom romantičnom komponentnom.

Sa zakopčanim V-izrezom, lepršavim polurukavima i podignutom frizurom te jednostavnom, ali laskavom šminkom, odvjetnica peruanskog podrijetla održala je još jednu lekciju o svom sjajnom stilu.

Sve što Sassa odjene velika je modna inspiracija, a njezin istančan ukus kada je u pitanju moda nadaleko je poznat. Osim toga, Sassa vješto zna prepoznati ključne trendove sezone i uklopiti ih u svoje stilski nepogrešive stajlinge. Tako je uz savršenu haljinu koja je predstavljala uvod u ljetne dane nosila moderne baršunaste balerinke koje u sve većoj mjeri osvajaju modnu publiku. Meke balerinke nalik papučicama isticale su se jednostavnom 'slip on' dizajnu bez remenčića i ukrasa u ugodnom bordo tonu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Naime, već početkom proljeća bilo je jasno kako jedan model balerinki posebno privlači pažnju. Tako su se baršunaste balerinke pokazale kao daleko najudobniji i najchic proljetni trend. Prvo su balerinke od baršuna u verziji Mary Jane, odnosno s remenčićem preko rista i potpuno ravnim potplatom, zaludjele street style, a nakon toga su se pojavili i ostali modeli, poput ovih nalik na mokasinke. Dostupnih stilova je više - jednostavne ili pak obogaćene detaljima poput sjajnih ukrasa i kopči od kamenčića ili bisera, ove minimalističke cipelice lako se kombiniraju sa svime iz ormara.

  • +7
Baršunaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije