VLADARICE PROLJEĆA

Ljepotice na špici već se hvale najpoželjnijom jaknom

30.03.2016 u 15:22

  • +6

Slatke Zagrepčanke u bomber jaknama

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Jakne bomberice neprikosnovene su vladarice ovog proljeća, a već su ih nosile naše pjevačice poput Jelene Rozge ili Maje Šuput. Stoga su se pojavile i na zagrebačkoj špici, čim je toliko iščekivano sunce malo zagrijalo grad

Varljivo vrijeme još uvijek dopušta svakojake modne kombinacije pa će se djevojke gradom prošetati i u kaputu, kratkoj kožnoj jakni ili kakvoj drugoj toploj inačici, ali bomberice, tzv. spitke (speed fire) koje svjetske trendseterice već naveliko nose, počele su vladati i našim ulicama.

Dolaskom ljepšeg vremena, bomberice će sigurno će biti viđene na većini djevojaka, jer je poznato je da naše žene prate modu i imaju stila.

Bomberice avijatičarke kakve su nekad nosili piloti iz kokpita su se preselile na modne piste u kolekcijama Saint Laurenta i Guccija, a od ovoga proljeća modne su vladarice gradskih ulica. Odlično se uklapaju u dnevne neobavezne stylinge, no modne maherice poput Rosie Huntington-Whitely ili Gwen Stefani s lakoćom ih uklapaju i u elegantnija izdanja.

Čim malo zatopli, mlade ljubiteljice mode sigurno će bomberice nositi u svim mogućim kombinacijama, a za sada se drže onih provjerenih, na traperice jer tu doista ne mogu pogriješiti.