MODNA INSPIRACIJA

Ljetne kombinacije za one koje vole igrati na sigurno

10.08.2015 u 09:30

  • +11

Reese Witherspoon

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ne vole svi eksperimentirati modnim trendovima, katkad se isplati modno igranje na sigurno, a najbolji dokaz za to je oskarovka Reese Witherspoon. Vjerna svojem ženstvenom preppy-stilu, Reese je najbolji dokaz da se i bez modnih igrica može izgledati chic i sređeno u svakoj prilici

Zaposlena majka troje djece kaže da nema vremena razmišljati večer prije o odjevnim kombinacijama, ali svejedno uvijek uspijeva izgledati dotjerano. Najčešće nosi traperice za koje ne krije da su joj omiljeni odjevni predmet, a nakon pokretanja lifestyle stranice Draper James svesrdno radi na promidžbi odjeće koju prodaje pa je se posljednjih mjeseci najčešće može vidjeti u veselim komadima iz vlastite linije.

Njezin preppy look je pročišćen, jednostavan i neopterećen, a Reese ne krije koliko joj je važno ostati vjerna vlastitom stilu.

'Žene s američkog juga vole se dotjerivati, vole boje i printove. Oduvijek sam bila i ostala južnjakinja pa me privlači preppy look poput onoga iz J. Crewa, s puno boja i smislom za humor. Iako u Kaliforniji, gdje sad živim, prevladava boho look. Ne osjećam se ugodno u šorcevima od otkinutih traperica, premda su mi slatki, jednostavno nisu moj stil. Stoga sam željela stvoriti kolekciju koja će odisati južnjačkim stilom', otkriva Reese.

Osim u trapericama, najčešće je se može vidjeti u slatkim suknjama i topovima s cvjetnim ili gingham-uzrokom, a njezin ormar sigurno je dojmljiv svim obožavateljicama preppy looka

Upravo su preppy look i sportska elegancija njezin zaštitni znak, ona uvijek igra na sigurno te nije sklona modnim izletima i eksperimentiranju krojevima.

Vjerna je klasici i priznaje da više od dijamanta voli bisere te da su joj štikle draže od ravnih cipela, a onoliko koliko voli traperice, toliko mrzi najlonke u boji kože.

'Moj stil je prilično eklektičan. Kad trčim za djecom najčešće odjenem dobar par traperica, niske kaubojske čizme i kariranu košulju. Za sastanke volim se malo dotjerati pa biram suknju na koju ću odjenuti šarenu bluzu i štikle. I, naravno, važan dio svakog stajlinga je dobra torba. Za večernje izlaske volim odjenuti haljinicu na koju ću obuti sandale s petom u kojima mogu i plesati te look upotpunjujem zgodnom clutch-torbicom. Točka na i su upadljive naušnice', otkriva glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Plavuša s Harvarda'.

Baš poput glavne junakinje iz tog filma, Elle Woods, i Reese otkriva da uživa u bojama. 'Volim odjeću u veselim bojama i printovima jer ionako živimo samo jedan život pa zašto ga onda ne bismo barem malo uljepšali'.