ELEGANTNO IZDANJE

Ljubiteljica klasičnih rješenja: Angelina Jolie nikad ne mijenja svoju modnu formulu

31.07.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Glumica i humanitarka Angelina Jolie svoj je modni stil izbrusila do savršenstva i ne zna za greške

Ovih dana 46-godišnja Angelina nalazi se na odmoru u Europi pa se nakon posjeta Pariza uputila u Veneciju gdje je odsjela u prestižnom hotelu Cipriani.

Kao i obično, slavna ljepotica koja s bivšim supružnikom, Bradom Pittom odgaja šestero djece, nije mogla proći nezapaženo budući da su joj fotografi uvijek za petama.

Atraktivna brineta koju mnogi smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu, oduševljava gdje god da se pojavi svojim elegantnim stilom prepunim klasičnih komada.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Angelina je ovoga puta nosila sivu haljinu nadahnutu kaftanom načinjenu od lepršave tkanine protkane svjetlucavima nitima, idealnu i za paklene ljetne vrućine koje vladaju u velikom dijelu Europe.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nekad buntovnica koja je i na crvenom tepihu rado nosila punk/gothic kombinacije poput oskudnih topića i kožnih hlača danas je utjelovljenje klasične elegancije. Ovaj ženstveni look zaokružila je moćnom torbom s potpisom Yves Saint Laurenta i smeđim kožnim natikačama ravnih potplata.

U jednom je ranijem intervjuu, glumica izjavila kako voli investirati u bezvremenske komade pa je njezina garderoba prepuna klasične odjeće renomiranih dizajnera poput balonera, kožnih torbi, klasičnih hlača u neutralnim bojama... Angelina je naglasila i kako je zanima i održiva moda te da u svojem ormaru ima odjeću koja joj traje godinama.