CAMILLE CHARRIERE

Ludi ste za francuskim chicom? Ovo su tajne stila poznate influencerice koja briljira svojim odabirima

14.04.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Camille Charriere, jedna je od najomiljenijih francuskih influencerica s rastućim brojem obožavatelja, na najbolji način utjelovljuje ono što nazivamo francuski chic

Uvijek sjajno odjevena s prepoznatljivim francuskim pristupom modi, u isti mah ženstvenim i očaravajuće ležernim, Camille je prava modna inspiracija.

Kako je otkrila u jednom ranijem intervjuu, nekadašnja odvjetnica odvažila se upustiti u modne vode jer je pravo nije ispunjavalo i - uspjela je.

Camille, koja je odrasla u francusko-engleskoj obitelji, a diplomirala je pravo na Sveučilištu Paris Nanterre, kaže kako je ključ dobrog stila nikad se ne povoditi za trendovima, već ih prigrliti samo kad se uklapaju u osobni stil te dodaje da je upravo to ono što definira francuski stil.

  • +5
Camille Charriere Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ideja je da svoju garderobu izgradite oko basic komada koji postaju vaš potpis i 'uronite' u trendove tek kada vam stvarno odgovaraju. Tako ćete uvijek imati odjeću u kojoj sjajno izgledate. Sviđa mi se to da uvijek budem najmanje 'skockana' osoba na nekom događanju, ali da se ipak ističem jer ti detalji koji čine moj outfit su jednostavni i zanimljivi', kaže Camille.

Baš kao i sve Francuskinje, ni ona ne može odoljeti dobrim trapericama ravnih nogavica koje uvijek ima u svojoj garderobi, udobnim džemperima, balonerima i oversized košuljama.

'Dobre traperice zbog kojih se osjećate seksi (najviše volim Levi's i Re/Done), dugi tamni Josephov kaput i sve moje kožne minice moji su najbolji saveznici', smije se šarmantna Francuskinja koja jako voli nositi i all white kombinacije.

Francuskinje dobro izgledaju i zato što se drže klasike te njihova odjeća nema 'vremenski žig' na sebi, objašnjava Camille.

Dodaje i da francuski chic proizlazi iz umijeća življenja koje slavi uživanje u malim stvarima i u trenutku, a bez potrebe da se troše velike količine novca.

STREET STYLE

Šarenilo s ulica Pariza vječito je modno nadahnuće, a trendseterice su svojim stajlinzima poslale podršku Ukrajincima

Pogledaj galeriju

'Dobra hrana, odlazak u kino, dobra knjiga na terasi, druženje s prijateljima... U Francuskoj je sve to jednostavnije', kaže ona, dodajući da su njezine modne ikone Jane Birkin, Audrey Hepburn, princeza Diana i Phoebe Philo.