SEKS SIMBOL 90-IH

Ma tko bi joj dao 66? Sharon Stone servirala cvjetnu raskoš u Italiji

19.07.2024 u 18:43

  • +5

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: MAURIZIO D'AVANZO / IPA-AGENCY.N / IPA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zvijezdi 'Sirovih strasti' na ovogodišnjem izdanju Filmskog festivala u Taormini biti će uručena zlatna nagrada Cariddi za životno djelo u velikoj završnici ovog talijanskog festivala

Odlukom festivalskog vodstva Stone se pridružila prestižnoj postavi glumaca koji su otprije počašćeni vrijednom nagradom, uključujući Jessicu Lange, Roberta De Nira, Toma Cruisea, Sophiu Loren, Nicole Kidman, Richarda Gerea, Colina Firtha i Isabelle Huppert.

Kako je otkriveno uoči festivala, ovo je njezino prvo pojavljivanje u Taormini od 1992. i tadašnje talijanske premijere 'Sirovih strasti' - kultnog filma redatelja Paula Verhoevena koji joj je donio svjetsku slavu.

Iako još nije prošetala crvenim tepihom festivala, 66- godišnja Stone već je ukrala pozornost glamuroznim izdanjem, pozirajući za potrebe festivala u raskošnoj haljini s potpisom talijanskog dizajnera Antonija Marrassa.

Predstavljena u aktualnoj kolekciji, ističe se slojevima satenske svile s efektom akvarela isprepletenih ruža - crtežom koji je kreirao sam dizajner. Raskošan dizajn ove kreacije Stone je istaknula poput supermodela, poigravši se njezinim slojevima u donjem dijelu, dok je kratku, plavu kosu sakrila ispod kapuljače integrirane u halter ovratniku haljine.

Za ovo kao i mnogobrojna modna izdanja Sharon Stone do sada pobrinuo se njezin bliski prijatelj i stilist Paris Libby, s kojim na osmišljavanju stajlinga surađuje od davne 1992. godine.