PREKRŠILA BONTON

Madonna se strašno osramotila zbog bahatog ponašanja

14.10.2013 u 09:05

Bionic
Reading

Iako je međunarodna zvijezda, ni Madonna ne može pobjeći od kazne za nepristojno ponašanje, pa joj je zbog slanja SMS-ova tijekom prikazivanja filma '12 Years A Slave' zabranjen ulazak u kina lanca Alamo Drafthouse sve dok se ne ispriča

Slavna pjevačica izazvala je negodovanje zbog kršenja bontona u kinu jer je cijelo vrijeme slala SMS-ove za vrijeme projekcije filma '12 Years A Slave' na New York Film Festivalu. Pjevačici je stoga zabranjen ulazak u lanac kinodvorana Alamo Drafthouse dok se ne ispriča, piše MailOnline.


Članak objavljen na stranici Indiewire.com tvrdi da su drugi uzvanici tražili od Madonne da prestane sa slanjem poruka, no naišli su na oštru reakciju dive. Filmski kritičar Charles Taylor, koji je bio svjedok događaja, piše kako tajanstvena plavuša u crnim čipkastim rukavicama nije prestajala slati poruke sa svog BlackBerryja tijekom prve polovice filma.

'Na koncu ju je jedna gledateljica zamolila da spusti telefon, na što je plava diva prosiktala da radi.'
Madonna je otišla iz kina tijekom ovacija iznenadivši mnoge svojim sebičnim ponašanjem. No pop zvijezda se kasnije fotografirala s redateljem filma Steveom McQueenom čestitajući mu na filmu.

Tim League, osnivač Alamo Drafthousea, nije Madonni oprostio povredu bontona pa je na Twitteru objavio kako je zvijezdi zabranjen ulazak u njegove kinodvorane sve dok se ne ispriča ljubiteljima filma. Alamo Drafthouse je poznat po strogim pravilima o pričanju i SMS porukama u svojim kinima.

'Imamo politiku nulte tolerancije prema razgovaranju i slanju SMS-ova tijekom filma. Ako razgovarate ili pišete na mobitelu, dobit ćete jednu opomenu. Ako se to ponovi, bit ćete izbačeni bez povrata novca', navodi se na stranicama kina.