leonor i sofia

Magnet za poglede: Prelijepe kćeri kraljice Letizije blistaju u Parizu

30.07.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Princeza Leonor i sama je aktivna sportašica te se na Akademiji natječe u odbojci i mačevanju, a tijekom ljetne stanke uživa na Olimpijskim igrama u Parizu

Olimpijske igre i ove su godine privukle brojna slavna lica na tribine, a među njima redovito viđamo i aristokratkinje iz europskih kraljevskih obitelji. Posebnu pozornost iz dana u dan plijene španjolska princeza Leonor i infanta Sofia, koje su i tijekom jučerašnjeg dana nastavile pružati vatrenu podršku sportašima svoje zemlje.

Njihova elegancija posebno dolazi do izražaja u svjetskoj prijestolnici mode, Parizu, a svojim besprijekornim stajlinzima pravi su magnet za poglede na tribinama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Posljednje smo ih imali prilike vidjeti na utakmici muške odbojke na pijesku u dvoboju Španjolske i Nizozemske, kada su osvanule na stadionu u chic sportskoj kombinaciji.

Princeza Leonor i infanta Sofia Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Selfieji, navijanje i chic stajlinzi

Infanta Sofia nosila je bijelu majicu kragnom i ružičastim ovratnikom u spoju sa svijetlim trapericama, dok je buduća kraljica osvanula u tamno plavoj majici istog stila, ali s porubima u bojama španjolske zastave. Nosila ju je na bijele hlače, inače omiljene Parižankama.

Kćeri kraljice Letizije i kralja Felipea VI. srčano su pratile meč te proslavile pobjede, a nisu propustile priliku niti za nekoliko selfieja. Posebno je uživala princeza Leonor koja se Vojnoj akademiji odavno dokazala kao vrsna odbojkašica.

Naime, buduća kraljica u siječnju je sudjelovala siječnju na Međuakademskom prvenstvu koje se održalo na General Air Academy of San Javier u ovom sportu. Također, jučer je pratila nastupe u mačevanju, sportu kojim se također godinama aktivno bavi.

NA OTVORENJu IGARA

Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje: Španjolski kralj nije skidao pogled s lijepe Letizije

Pogledaj galeriju