MAGNET ZA POGLEDE

U 'tekućoj' haljini i sandalama od 36 eura: Kraljica Letizia sve je bacila u drugi plan

29.07.2024 u 09:18

  • +7

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Iako je poznata po navici recikliranja već viđenih izdanja, španjolska kraljica s vremena na vrijeme iznenadi nekim novim, uzbudljivim komadima koji joj savršeno pristaju

Nakon što je otputovala u Pariz kako bi prisustvovala otvaranju Olimpijskih igara s kraljem Filipom VI. - događaju za koji je reciklirala svoju prekrasnu haljinu s dvostrukim izrezom - kraljica Letizia ponovno se pojavila sama u Palma de Mallorci, gdje od 2019. godine sudjeluje na završnoj gala svečanosti filmskog festivala Atlàntida Mallorca.

Iako je dosad za ovo događanja redovito kreirala izdanja u znaku neutralnih tonova poput bijele, crne ili tamnoplave, na 14. izdanju festivala poželjela je prekršiti vlastita pravila, brojne oduševivši u novom modelu koktel haljine.

Riječ je o hit modelu iz 90-ih, obožavanoj haljini slip kroja, koja danas s razlogom slovi za istinski klasik u ormaru.

Osim što ovaj model haljine može biti zavodljiv, isto tako može biti i vrlo elegantan što je , uvijek besprijekorno dotjerana, kraljica Letizia sjajno demonstrirala.

Njezin odabir činio je model zaobljenog dekoltea, duplih špageta naramenica i ravne siluete koja seže gotovo do gležnjeva.

Srebrna haljina za zlatni trenutak

Istina, ovo nije prvi put da vidimo kraljicu Letiziju u ovakvom komadu, ali je prvi put da je odabrala nešto drugačije, upečatljivije i pritom sofisticiranije boje - srebrne. Bez sumnje, za nju je to posebna nijansa jer je bila zvijezda njezine impresivne gala haljine koju je nosila na večeri uoči vlastitog vjenčanja, no bilo je to prije dvadesetak godina i od tada je bilo vrlo malo prilika u kojima je nosila srebrno obojane komade. Međutim, ovaj put je željela uvesti inovaciju, što joj je itekako dobro pošlo za rukom.

Ovu sjajnu haljinu slip kroja, koja je novitet u njezinom ormaru, potpisuje njemački Boss, čije komade nerijetko bira za svakodnevno nošenje i posebne prigode.

Letizijin model haljine brend opisuje kao 'haljinu za zabavu od meke tekuće tkanine sa slojevitim ovratnikom'. Trenutno je u cijelosti rasprodan putem internetske trgovine, no ranije se mogao nabaviti po cijeni do 289 eura zahvaljujući sezonskom sniženju.

Nakon što je uslijed ozljede svoja formalna izdanja posljednjih tjedana nerijetko finiširala udobnom obućom, predvođenom bijelim anatomskim tenisicama, kraljica Letizia vratila se nošenju obuće s potpeticom. Vrtoglavo visoke salonke, međutim, zamijenila je puno udobnijim opcijama poput glamuroznih sandala s dodatkom stabilne blok pete, a sjajan model pronašla je na policama španjolskog Manga.

Sa širokom petom visokom 5,5 centimetara, Mangove sandale srebrnog sjaja novitet su u kolekciji obuće španjolske kraljice, a još uvijek su dostupne u prodaji po cijeni od 35,99 eura.

Uz dosad neviđenu torbicu mesh efekta, Letizijin odabir dodatak pao je na viseće naušnice, također u srebrnim tonovima. Riječ je o modelu s kojim je početkom svibnja ove godine premijerno ugledana, nosi naziv Rita i pripada kolekciji nakita Red Carpet dizajnerice Bárbare Goenage.

Kosu je ostavila raspuštenu, ravno začešljanu s razdjeljkom po sredini dok je make-up bio vrlo sofisticiran i prikladan za večernji izlazak u kojem se imala priliku susresti s legendarnim holivudskim glumcem, Michaelom Douglasom.