odličan izbor

Kraljica Letizia u Dioru od glave do pete: Teško je odlučiti što je bolje - haljina ili sandale

28.07.2024 u 07:55

Bionic
Reading

Za prijem u španjolskom veleposlanstvu u Parizu prije održane svečane ceremonije otvaranja Olimpijskih igara 2024. španjolska kraljica Letizia inspirirala se gradom domaćinom Igara i izgledala fantastično

Prije ceremonije otvaranja Olimpijskih igara koje se održavaju u Parizu, brojna slavna i poznata imena iz svih područja stigla su u francusku prijestlonicu koja je zablistala prepoznatljivim sjajem i glamurom.

Haljina s potpisom Christiana Diora

Kraljica Letizia u Parizu je pokazala predivnu kreaciju iz couture kolekcije Christiana Diora predstavljene za proljeće 2024. Kraljica je nosila midi haljinu bez rukava ukrašenu efektnim vezom i perlama koji je prikazivao fleur-de-lis motiv, odnosno heraldički ljiljan koji ima dugu povijest u Francuskoj kao simbol kraljevske obitelji. Gornji dio u crnoj boji nastavljao se na raskošnu, punu suknju zagasite bijele boje. Suknju su krasili kitnjasto izvezeni motiv, s nizovima složenih ukrasa ušivenih s nevjerojatnom preciznošću. Ovaj izgled neprimjetno je, ali tako uspješno spojio dva različita elementa stila kraljice Letizije - njezinu sklonost klasičnim siluetama i poštovanje modernog dizajna i suvremenih detalja.

Diorovoj dojmljivoj haljini Letizia je dodala i Diorove cipele i torbu. Crne sandale s blok petom, ukrašene mašnom i biserom, te crna kožna torba upotpunile su ovaj savršeno elegantan stajling

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Abd Rabbo Ammar/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tijekom prijema španjolske delegacije u španjolskom veleposlanstvu, kraljica Letizia pozirala je za fotografije uz svog supruga, španjolskog kralja Felipea VI. i Pilar Alegríju, ministricu obrazovanja, strukovnog obrazovanja i sporta.

NA OTVORENJu IGARA

Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje: Španjolski kralj nije skidao pogled s lijepe Letizije

Pogledaj galeriju

Inspiracija iz prošlosti

Couture haljina kraljice Letizije Christian Dior debitirala je na modnoj pisti tijekom Paris Couture Weeka prošlog siječnja. Kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri, kanalizirala je izgled srednjeg vijeka za kolekciju, koja je sadržavala mnoštvo dizajna s raskošnim detaljima kao što su vez, čiste linije i sjajni ukrasi.

Chiuri je također odala počast prošlosti upotrebom moiré materijala, na što je imalo veliki utjecaj imao kreativnog direktora. Naime, Chiuri se za inspiraciju osvrnula na osnivača Diora. 'Ako želimo razumjeti modu, morate razumjeti vrijeme kada je brend rođen', rekla je tada Chiuri piše WWD.

romantičan kroj

Osvajaju na prvu: Neodoljivo šarmantne haljine zvijezde su nove Diorove kolekcije

Pogledaj galeriju

Politički i kraljevski dužnosnici, slavne osobe i sportaši okupili su se u Francuskoj povodom Olimpijskih igara 2024. godine. Na samoj ceremoniji otvaranja nastupilo je nekoliko sudionika s A liste — uz spektakulara nastup Grammyjem nagrađene pjevačice Celine Dion i Lady Gage. Olimpijske igre 2024. otvorene su u petak 26. srpnja i završavaju 11. kolovoza.

s dizajnerskim potpisom

Bilo je važno ostaviti dojam: Pogledajte tko je imao najbolji stajling na otvorenju Igara

Pogledaj galeriju