RASKOŠI NEMA KRAJA

Maja Šuput pokazala svoj novi luksuzni stan

02.04.2013 u 12:49

Bionic
Reading

Prije šest mjeseci Maja Šuput preselila se u novi raskošni stan, u koji je proteklih dana pustila kamere InMagazina

Maja je ponosno pokazala svoju poveću garderobu, točnije dvije garderobe koje su joj san od malih nogu, a koje zauzimaju prilično velik dio stana. Prepune su cipela, torbica, odjeće i blještavog nakita. Posebno je slaba na cipele koje je bilo teško izbrojati, ali za kupnju skupih cipela sama sebe opravdava.

'Cipela nije porok, to je radna odjeća - tako se u svojoj glavi opravdavam činjenicom da je to radna odjeća i da na taj način poštujem publiku', kaže Maja kroz smijeh.

Na nagovor prijatelja, u svom je stanu snimila i posljednji spot za pjesmu 'Nek ti bude krivo', a koji pršti seksepilom, iako pjevačica tvrdi da zna granicu između seksepila i vulgarnosti.

'Postoji granica između seksepila i vulgarnosti, a ja mislim da nikad nisam vulgarna jer sam svima ono – 'ah, Maja... Maja iz naroda'. Dakle nikad se nisam 'isfuravala' na to da moram biti neka seks bomba, znam svoje granice i kad se obučem u gaće i grudnjak, to je ono kao ok', rekla je pjevačica, ne želeći komentirati napise da je ponovno prekinula vezu s dečkom Marijem.

'Prije nekoliko dana ponovno sam čitala o svom prekidu i pročitala sam 28 neistina. Svaki dan čitam gluposti o sebi. Ne pada mi na pamet više komentirati ni demantirati, jer to više nikoga ne zanima', zaključila je.