NEPRILIKA...

Majina strastvena avantura s Tončijem

28.03.2014 u 16:47

Bionic
Reading

'Snimanje spota za pjesmu 'Neprilika' bilo je najzabavnije i najsmješnije snimanje u mojoj karijeri', poručuje Maja Šuput na premijernom predstavljanju

Samo snimanje trajalo je puna dva dana, gotovo bez pauza, a kako bi atmosfera na snimanju spota bila stvarna, u njemu su sudjelovale Majine prijateljice, prema ideji režisera Darka Drinovca koji je zamislio zanimljivu radnju.

Tako u spotu sudjeluje i Lana Gadža Čermak, s kojom je Maji svaki izlazak nezaboravan, a koja je došla na snimanje iz Londona.


Tu su i Antonija Barišić, koja ima neviđenu i zaraznu energiju i s kojom je Maja kliknula na prvu otkada dijele pozornicu u mjuziklu 'Footloose', te predivna i graciozna Anamaria Raić, koju kamera obožava. Spot je sniman u prekrasnoj zagrebačkoj vili, potom na benzinskoj pumpi.

Završni kadrovi su snimljeni u klubu The Best na Jarunu, u kojem su djevojke otpustile sve kočnice i plesale do ranih jutarnjih sati, a Maja se za potrebe snimanja s Tončijem Tomićem upustila u strastvenu avanturu na mračnim hodnicima Besta.

Spot je završen onako kako pjesma kaže: Maja je kao 'lopov', a maneken Tonči kao 'prilika' te odlaze zagrljeni kući gdje će se, samo možemo pretpostaviti, dogoditi 'Neprilika'.

Glazbu za novi Majin hit, s kojim će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, napisao je Branimir Mihaljević, zarazan tekst Antonija Šola, a aranžman Shaun Tien.