UKRALA POZORNOST

Manje je više, a to jako dobro zna Halle Berry koja izgleda senzacionalno u ovom stajlingu

18.10.2024 u 09:31

  • +2

Halle Berry

Izvor: Profimedia / Autor: Presley Ann / Getty images / Profimedia/Canva

Bionic
Reading

Tko kaže da velika ogrlica ne može biti top? Halle Berry upravo je dokazala da izgledati profesionalno ne znači potpuno se zakopčati

Poznata oskarovka sudjelovala je na samitu magazina Fortune na kojem je raspravljala je o tome kako ju je pogrešna dijagnoza dovela do njezinog najnovijeg poduzetničkog pothvata, Respina - online platforme namijenjene ženama, kako bi saznale više o perimenopauzi i menopauzi.

Za svoje vrijeme na pozornici, nosila je odijelo sa trendovskim uzorkom pinstripes i detaljem pojasa koji joj je stezao struk.

Oduvijek povezivan s politikom i novcem, uzorak pinstripes ušuljao se u žensku modu onoga trenutka u kojem su žene zasjele na rukovodeće pozicije i funkcije s visokom odgovornošću, a itekako je poželjan i sada, kada modnom scenom uvjerljivo dominiraju trendovi iz 90-ih i oni s početka milenija.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Efektna ogrlica zamijenila košulju

Ideju nošenja košulje ispod odijela je odbacila, a umjesto nje odlučila se za upadljivu ogrlicu s debelim zlatnim lančićem i velikim visećim privjeskom.

Tijekom razgovora, Berry je objasnila kako su njezini simptomi menopauze pogrešno dijagnosticirani kao herpes (nešto što je primijetila da je vrlo često). Od osnivanja, njezina platforma Respin danas broji više od 125.000 članova.

'Shvatila sam da moj vlastiti liječnik zapravo ne razumije što se događa s mojim tijelom u menopauzi', kazala je Berry na pozornici dodavši da se suočila s još većim izazovima kada je skupljala novac za platformu Respin, jer svijet rizičnog kapitala 'većinom čine muškarci' i mnogi nisu mislili da je menopauza 'velika stvar'.

Respin se nada tome suprotstaviti stvaranjem blisko povezane zajednice, za koju Berry inzistira da je ključna za zdravlje žena.

Osim traženja novca u Silicijskoj dolini, Berry je nedavno pozvala Kongres da 'podrži prijedlog zakona usmjeren na usmjeravanje 275 milijuna dolara za istraživanje učinkovitih terapija i lijekova', navodi se u priopćenju za javnost.

Završila je govor podijelivši svoj novi pogled na starenje i menopauzu, rekavši da se osjeća 'oslobođeno' pri pomisli da može reći svijetu da je u menopauzi - i da se nada da će se i druge žene osjećati ili već osjećaju na isti način.