LJEPOTICA U CRVENOM

Nikad ljepša Halle Berry: Istaknula savršenu figuru u zavodljivoj haljini

26.09.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Zanosna Halle Berry i na pragu 60. godine privlači poglede gdje god da se pojavi

Halle (58), koja punom parom promovira svoj novi film 'Never Let Go', dovela je figuru do savršenstva te je rado ističe u smjelim kreacijama.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Slavna glumica, koja se proslavila ulogom u 'Balu čudovišta', za koju je nagrađena Oscarom, izazvala je pravu pomutnju u efektnoj crvenoj haljini sa zgodnim detaljem u obliku ruže na dekolteu prilikom gostovanja u popularnoj emisiji 'Jimmy Kimmel Live!'.

Kreacija u crvenoj

Ljepotica je za ovu prigodu odabrala izazovnu haljinu jednostavnog stila s tankim naramenicama i ukrasnim volanom na prsima, a uparila ju je sa srebrnim stiletticama.

ZNA KAKO JU NOSITI

Gradske ulice kao modna pista: Halle Berry izgleda senzacionalno u chic haljini

Pogledaj galeriju

Stajling u kojem je do izražaja došla njezina skladna figura upotpunila je mladenačkim valovitim bobom s razdjeljkom po sredini.

Prozračan make up istaknuo je prirodnu ljepotu slavne glumice, a koju mnogi i dalje smatraju jednom od najljepših u Hollywoodu.

Inače, Berry je u ranijem intervjuu opisala kako je izgledalo njezino iskustvo s menopauzom, periodom koji muči mnoge njezine vršnjakinje.

'Razgovor o zdravstvenim problemima žena može biti manji tabu ako se usuđujemo govoriti o tome. Osporavam sve što sam mislila da znam o menopauzi. Mnoge od nas čuju rečenice poput: 'Tvoj život je gotov', 'Ti si za jednokratnu upotrebu', 'Društvo više nema mjesta za tebe', 'Trebala bi otići u mirovinu' i slično', rekla je tada i dodala da je 'sada najbolja verzija sebe'.