blista u trudnoći

Margot Robbie trudnički trbuh više ne skriva, a u ovoj haljini to bi bilo i nemoguće

10.09.2024 u 10:20

Bionic
Reading

Margot Robbie u uskoj sivoj haljini u punom je sjaju pokazala svoj itekako vidljiv trudnički trbuh, a njezin stajling nije mogao proći nezamijećeno

Margot Robbie je svakim centimetrom izgledala kao blistava buduća mama kada je u ponedjeljak prisustvovala događaju u Los Angelesu. Popularna australska 34-godišnja glumica pokazala je već poprilično velik trudnički trbuh u uskoj sivoj haljini dok je pozirala na projekciji svog novog filma 'My Old A**'.

Blistala je na crvenom tepihu

Zvijezda filma Barbie, nakon kojeg je zavladala ružičasta groznica u modni val baribicore, svoje prvo dijete očekuje sa suprugom Tomom Ackerleyem. A na crvenom tepihu je blistala kada pridružila redateljici Megan Park i glumici Maisy Stelli. Uska siva haljina jasno je istaknula njezinu siluetu, a midi haljina s prorezom do koljena imala je spuštene rukave te je otkrivala gola ramena, što se pokazalo vrlo efektnim.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica je stajling upotpunila crnim sandalama s remenčićima, a nosila je i deblju zlatnu narukvicu. Plavu kosu, koja joj sada seže tik do ramena ostavila je jednostavno raspuštenu.

Slatko iščekivanje

Inače, u filmu 'My Old A*s' Maisy Stella i Aubrey Plaza glume dvije različite inkarnacije istog lika, Elliota, dok Margot i njezin suprug Tomo djeluju kao producenti.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prošlo je ljeto za ovaj par bilo iznimno radno jer je Margot Robbie bila na turneji s filmom 'Barbie' u kojem je surađivala i sa suprugom, ali i s Ryanom Goslingom, Gretom Gerwig i Americom Ferrerom. 'Držali su to u tajnosti neko vrijeme, ali sretni su što su vijesti izašle', rekao je ranije izvor za People otkrivši da je par dugo priželjkivao prinovu.