na odmoru

Margot Robbie blista u opuštenom trudničkom izdanju: Datum poroda sve je bliže

27.08.2024 u 22:45

  • +9

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: CIAOPIX / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Margot Robbie vijest o trudnoći objavila je u srpnju, a prinova bi, kako tvrde strani mediji, trebala stići u studenom ili u prosincu

Holivudska miljenica Margot Robbie osvanula je u još jednom trudničkom izdanju! Iako ne prati trendove dama iz showbusinessa koje trudnički trbuh naglašavaju efektnim odjevnim kombinacijama, Margot Robbie ležerno je pokazala kako napreduje njezina trudnoća.

Popularna je glumica sa suprugom Tomom Ackerleyjem i prijateljima otputovala u Sardiniju, a tamo je viđena u ležernom trudničkom outfitu.

Margot Robbie blista u trudnoći

Kako bi što lakše podnijela ljetne vrućine, glumica je odjenula lagane crne hlače i bijelu košulju kojoj je zakopčala tek jedan gumbić naglasivši svoj trudnički trbuščić.

'Držali su to u tajnosti neko vrijeme, ali sretni su što su vijesti izašle', rekao je ranije izvor za People otkrivši da je par dugo priželjkivao prinovu.

Prošlo je ljeto za ovaj par bilo iznimno radno jer je Margot Robbie bila na turneji s filmom 'Barbie' u kojem je surađivala i sa suprugom, ali i s Ryanom Goslingom, Gretom Gerwig i Americom Ferrerom.

MARGOT ROBBIE

Nikome ne stoji ružičasta tako dobro kao najljepšoj holivudskoj plavuši

Pogledaj galeriju