uživa na odmoru

Potvrdila status najseksi žene svijeta: Holivudska plavuša ostavlja bez daha u kupaćem kostimu

26.08.2024 u 21:42

Bionic
Reading

Glumica Sydney Sweeney posljednjih je mjeseci došla do statusa najtraženije holivudske plavuše, ali je postala i apsolutni seks simbol koji plijeni pozornost gdje god se pojavi

Navikli smo je gledati u glamuroznim haljinama na crvenom tepihu i cool urbanim izdanjima, ali kada Sydney Sweeney osvane u kupaćem kostimu - svima zastane dah.

Na svojim društvenim mrežama pohvalila se scenama s odmora, na kojem uživa s prijateljima dobro se provodeći na gliseru i jet-skiju.

Sydney Sweeney zablistala u kupaćem kostimu

Sweeney je na fotografijama i videima objavljenima na Instagramu pozirala u zavodljivom crnom jednodijelnom kupaćem kostimu s patentnim zatvaračem, koji joj je omogućio da pratiteljima zagolica maštu pokazivanjem raskošnog dekoltea.

Pažnju je privukla i u kostimu s ružičastim mašnama, koji je otkrio njenu vitku liniju, a nadogradila ga je slamnatim šeširom.

Pratitelji nisu krili oduševljenje te je obasipaju tisućama komplimenata, složni da je riječ o najseksi ženi današnjice.

  • +3
Sydney Sweeney Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što završi s odmorom, pred glumicom je niz novih projekata, uključujući snimanje treće sezone 'Euforije' te filma 'Eden' u kojem glumi s Anom de Armas, Judeom Lawom i Vanessom Kirby.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević