ASTRO INFO

Mars u Lavu pojačava agresivnost i egoizam: Ne žurite s odlukama!

26.10.2024 u 07:06

Bionic
Reading

Studeni će po mnogočemu biti zanimljiv mjesec. Vladavina Škorpiona, znaka poznatom po dubokim emocijama i strašću, ove će godine biti posebno intenzivna zbog boravka Marsa u Lavu. Združena energija tih planeta donosi sukobe, nemir i borbu za dominacijom

Krajem mjeseca Pluton započinje svoj dvadesetogodišnji hod Vodenjakom, a Merkur se počinje kretati retrogradno u Strijelcu, uzrokujući nesporazume i kašnjenja.

Studeni započinje s mladim Mjesecom u Škorpionu, koji će zamračiti nebo prvog dana. Ovo je idealno vrijeme za uvođenje promjena i okretanje nove stranice. Razmislite što vas čini nezadovoljnima i počnite to mijenjati. Osluškujte i razum i intuiciju.

Kada Merkur 2. studenog napusti intenzivnog Škorpiona i uđe u vedrog Strijelca, fokus razgovora prijeći će s dubokih i teških tema na opuštenost, zabavu i igru. Bit ćete radoznali, druželjubivi i željni novih iskustava i avantura. Ovo ukazuje na porast zanimanja za izlaske i druženje, ali i učenje.

Pogledaj detaljni horoskop

Mars 4. studenog izlazi iz Raka i počinje se kretati Lavom. Nakon tjedana obilježenih pojačanom osjetljivošću i fokusom na emocije, dom i obitelj, Mars u Lavu pojačava agresivnost i kreativnu energiju. U ovom razdoblju bit će izražen ego, potreba za isticanjem i dominacijom.

Planet ljubavi Venera 11. studenog izlazi iz pustolovnog Strijelca i ulazi u Jarca, poznatog po ozbiljnim i tradicionalnim stavovima. Pod njegovim utjecajem bit ćete odgovorniji prema drugima i ozbiljno shvaćati obaveze. Postat ćete praktičniji u intimnim odnosima i donositi odluke glavom, a ne srcem. U vezama ćete tražiti stabilnost i sigurnost.

Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Razdoblje retrogradnog Saturna završava 15. studenog, a njegovo direktno kretanje otvara vam u nadolazećim mjesecima brojne nove mogućnosti. Osjećat ćete se manje sputano i ograničeno i polako nazirati plodove minulog truda.

Kada 15. studenog na nebu zasja pun Mjesec u Biku, na vidjelo će izaći nesigurnosti i sumnje. Sada je vrijeme da proniknete u srž problema. Nemojte žuriti s odlukama, već dobro o svemu razmislite. Pun Mjesec idealno je vrijeme za introspekciju i mijenjanje onoga što ne valja.

U studenom će se odviti ključan astrološki događaj. Pluton 19. studenog napušta Jarca i ulazi u Vodenjaka, u kojem će boraviti gotovo dvadeset godina. Novi Plutonov ciklus fokusira se na vašu budućnost, ono čemu se nadate i o čemu sanjate. Ohrabrit će vas da pretočite svoje snove u stvarnost.

  • +3
Ryan Reynolds je Škorpion, rođen je 23. listopada 1976. Izvor: Profimedia / Autor: zz/XNY / StarMax / Profimedia

Sunce će 21. studenog ući u Strijelca, započinjući vladavinu tog pustolovnog znaka. Sezona Strijelca donosi porast optimizma, vedrine i želje za avanturama. Bit ćete znatiželjni, društveni i raspoloženi za akciju. Spremno ćete prihvaćati izazove i odbacivati strah od neuspjeha.

Merkur se 26. studenog počinje kretati retrogradno u Strijelcu, što znači da se sljedećih tjedana može osjećati pomalo izvan fokusa. Izvjesne su poteškoće s koncentracijom, učestali nesporazumi, odgode i kašnjenja. Pazite što potpisujete i kome odajete tajne.