KLASIČNO IZDANJE

Meghan Markle modno briljira i kad se ne trudi previše

02.02.2018 u 11:59

Bionic
Reading

U društvu zaručnika, britanskog princa Harryja, Meghan Markle pojavila se na dodjeli nagrada Endeavour Fond i sve oduševila klasičnim modnim odabirom

Osim ljubavnom vezom s britanskim princem, američka glumica Meghan Markle uživa veliku pažnju javnosti zahvaljujući besprijekornim modnim izdanjima, a sve što odjene redovito postaje rasprodano u rekordnom roku.

U ulozi počasnih gostiju dodjele nagrada Endeavour Fund u Londonu, Meghan i Harry uručili su nagrade ranjenim, ozlijeđenim i bolesnim vojnicima, a njihovo pojavljivanje na ovom svečanom događanju ujedno je i njihov prvi službeni večernji izlazak.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tim povodom, Meghan se odlučila modno uskladiti s princom Harryjem odabravši klasično crno odijelo s potpisom Alexandera McQueena - dizajnerskog imena u čijim se kreacijama često može ugledati njezina buduća šogorica Kate Middleton.

Njemu je pridružila  bijelu bluzu s mašnom brenda Tuxe, a cjelokupno izdanje zaokružila je crnim salonkama Jimmyja Chooa i torbicom clutch s potpisom modne kuće Prada.

I dok je Meghan modno dominirala u Londonu, njezina buduća šogorica očarala je glamuroznim izdanjem na svečanoj večeri u kraljevskoj palači u Oslu. U društvu princa Williama, britanska miljenica zablistala je u haljini blijedoružičaste nijanse s potpisom omiljenog Alexandera McQueena.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.