lako spojiv komad

Meghan Markle zablistala u košuljici brenda Mango čija će vas cijena oduševiti

19.08.2024 u 19:31

Bionic
Reading

Odbjegli dio kraljevske obitelji trenutno je na putovanju u Kolumbiji. Princ Harry i Meghan Markle u Kolumbiju su otišli na niz konferencija koje zastupaju vrijednosti u koje vjeruju, a bivša je glumica iskoristila priliku da pokaže svoj sjajan stil

Meghan Markle već su prozvali 'kraljicom turneja', a sve zbog besprijekornih modnih kombinacija koje bira za dane u kojima je u centru pozornosti. Markle i princ Harry nekoliko dana provode u Kolumbiji, a u svakom novom pojavljivanju Markle pokazuje kako spaja klasiku i trendove.

Bivša glumica već neko vrijeme rado nosi trendove okupljene pod zajedničkim nazivnikom 'tihi luksuz', a za konferenciju o 'Afro ženama' zablistala je spojivši high-fashion i high-street.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Zvijezda outfita bila je suknja floralnog motiva dizajnerice Silvije Tcherassi. Efektna suknja na Internetu se može pronaći po cijeni od 1390 dolara, a krase ju šljokice koje naglašavaju šarene cvjetiće u nijansama ljubičaste, zelene, narančaste i smeđe.

Meghan Markle blista u Mango košuljici

Suknju koju bi mnogi teško uklopili u svoje kombinacije, Markle je spojila s jednostavnom bijelom košuljicom bez rukava. Nasuprot skupocjenoj dizajnerskoj suknji, ovaj je komad pronašla u aktualnoj ponudi Manga, i to za manje od 13 eura!

Ostatak outfita činile su ljubičaste salonke od brušene kože koje potpisuje poznati Manolo Blahnik, a još jedanput je pokazala da je vjerna klasičnom nakitu pa je odabrala već viđenu Cartier narukvicu te ručni sat.

Markle je tijekom posjeta Kolumbiji pokazala nekoliko efektnih kombinacija, a progovorila je i o obiteljskoj atmosferi u Kaliforniji.

'Ohrabrujem našu kćer, koja je apsolutno pronašla svoj glas s tri godine, i jako smo ponosni na to. Želim osigurati da se djevojčice osjećaju kao da se njihov glas čuje, a dječake odgajati da slušaju djevojčice. Uloga muškaraca je ključna u ovome, a moj suprug je primjer toga', rekla je Markle.

ODLIČNA KOMBINACIJA

Chic look Meghan Markle: Ovu bezvremensku modnu formulu nemoguće je nadmašiti

Pogledaj galeriju