iskaz ljubavi

Meghan Markle zaljubljena 'preko ušiju': 'Moj suprug je primjer toga'

19.08.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Kolumbiju. Meghan je 'razvalila' svojim modnim odabirima, a otkrila je i kako odrasta njezina kći

Premda Meghan Markle i princ Harry ne govore često o svojoj djeci, na konferenciji u Kolumbiji odbjegla je princeza ipak otkrila nešto o svijetu i okružju u kojem odgajaju svoju kći, princezu Lilibet.

Tijekom četverodnevnog putovanja u Kolumbiji, Markle je sudjelovala na sastanku u o 'Afro ženama i moći', pri čemu je jasno izrekla svoje stavove obilježene feminističkim načinom razmišljanja.

'Ohrabrujem našu kćer, koja je apsolutno pronašla svoj glas s tri godine, i jako smo ponosni na to. Želim osigurati da se djevojčice osjećaju kao da se njihov glas čuje, a dječake odgajati da slušaju djevojčice. Uloga muškaraca je ključna u ovome, a moj suprug je primjer toga', rekla je Markle otkrivši da i princ Harry podržava njezinu viziju.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Meghan Markle i princu Harryju u braku cvatu ruže

Osim ovim blagim riječima o svom suprugu, Meghan je i gestama pokazala koliko je vezana za Harryja.

Nasmijano lice, ljubavna šaputanja i nježni dodiri bili su provodni motiv putovanja u Kolumbiji. Neispuštajući svog supruga iz vida, Meghan je pokazala da je zaljubljenija no ikad te da su bračni odnosi, unatoč suprotnim šuškanjima, još uvijek vrlo stabilni.

U KOLUMBIJI

Nije skidala ruke s Harryja: Meghan ne odustaje od javnih iskaza ljubavi

Pogledaj galeriju