JOSH KETTLER

Tajming nije mogao biti gori: Meghan Markle i princ Harry ostali bez važnog člana osoblja

13.08.2024 u 12:23

Bionic
Reading

Kao šef osoblja Josh Kettler je izdržao tek tri mjeseca i zasigurno je svojom odlukom iznenadio princa Harryja i Meghan Markle, koji su sada u problemu budući da se spremaju na turneju po Kolumbiji

Kada je ranije ove godine princ Harry svečano najavio kako je Josh Kettler postao njihov šef osoblja, dodao je kako je upravo on savršena osoba koja će pomoći Harryju u 'novoj fazi njihova života'.

No, kako doznaje Daily Mail, isti taj 'savršeni' Josh Kettler iznenada je, niti tri mjeseca nakon što je postavljen na ovu poziciju, dao otkaz, i sve oko toga je obavijeno velom tajne.

Više ne radi za njih

'Josh Kettler više ne radi za njih', otkrio je izvor blizak vojvodi i vojvotkinji od Sussexa.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Tajming nije mogao biti gori za Harryja i Meghan budući da ih je upravo Kettler trebao pratiti na njihovoj 'kvazi-kraljevskoj turneji' po Kolumbiji, a koja bi trebala početi ovog tjedna.

Pratnja Harryju i u Londonu

Inače, Kettler se u svibnju pridružio princu Harryju tijekom njegovog službenog posjeta Londonu na proslavi 10. godišnjice Invictus igara. Potom je bio u pratnji Harryju i Meghan na trodnevnoj turneji po Nigeriji, a bio je uz princa i u trenutku kada se ovaj susreo s vladinim službenicima u ovoj zapadnoafričkoj zemlji.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

On je svo to vrijeme zapravo upijao sve što se događa i tek je trebao pokazati sve svoje adute iz rukava kojima bi trebao pomoći Sussexovima u ostvarenju daljnjih planova.

Zašto je Kettler tako naprasno donio odluku koja je uzdrmala ponovno sve, nije poznato, no ne sumnjamo da će uskoro informacije 'procuriti' u javnost.