VIŠE IH NE ŽELE

Trumpov sin poručio: 'Trule jabuke' Harryja i Meghan treba potjerati iz Amerike

07.08.2024 u 12:15

Bionic
Reading

Da se pitalo Erica Trumpa, 40-godišnjeg sina Donalda Trumpa, Meghan Markle i princ Harry ne bi nikada svili obiteljsko gnijezdo u Americi, a svojim posljednjim istupom dao je naslutiti kako bi ih njegov otac, ako ga Amerikanci ponovno izaberu za predsjednika, mogao i deportirati

U svom najnovijem medijskom istupu, i to za GB News Sunday, 40-godišnji sin Donalda Trumpa, iz braka s pokojnom Ivanom Trump, nije štedio riječi na račun Meghan Markle i princa Harryja. Eric Trump nazvao ih je 'trulim jabukama', a potom je dao naslutiti kako bi ih njegov otac, ako ponovno pobijedi na predsjedničkim izborima u studenom, mogao i deportirati.

'Možete ih slobodno uzeti natrag. Rado ćemo vam ih poslati iz Amerike. Slobodno ih uzmite no nisam siguran da ih želite', krenuo je nizati fore na račun princa Harryja i Meghan Markle dodavši kako ih 'Amerika više ne želi'.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

I dok je Eric na sva zvona nahvalio britansku kraljevsku obitelj, nazivajući je 'svetom institucijom', osvrnuo se na Meghaninu glumačku karijeru rekavši kako u 'svakom voćnjaku ima trulih jabuka'.

Time se zapravo Eric Trump samo nastavio na očeve izjave u kojima je sugerirao da će Harry i glumica rođena u Americi možda morati odseliti nakon što je 'crvenokosi član kraljevske obitelji' u svojim memoarima priznao da se drogirao. To je itekako šokiralo sve ponajviše zbog činjenice da je lagao u aplikaciji za američku vizu.

  • +2
TV intervju princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CBS Sunday Morning / Ferrari / Profimedia

Trump je tijekom intervjua u ožujku rekao kako princ ne bi trebao imati nikakve posebne privilegije, kao i da bi se trebale poduzeti 'odgovarajuće radnje' ako je uistinu lagao u svom zahtjevu za vizu. To je bio samo jedan u nizu loših komentara na račun princa Harryja, koje je posljednjih godina izrekao Donald Trump, smatrajući ga 'sramotom za svoju zemlju'