sat princeze diane

Meghan Markle ne štedi na nakitu: Papreno skupi komadi dominirali u briljantnim stajlinzima

19.08.2024 u 10:13

Bionic
Reading

Od sata princeze Diane, preko Love narukvice, do dijamantne ogrlice - Meghan Markle teško se odvaja od omiljenih Cartierovih komada nakita

Meghan Markle posljednjih dana briljira modnim izdanjima u posjetu Kolumbiji, a gotovo svaki začinjen je posebnim detaljem s potpisom luksuznog Cartiera.

Vojvotkinja od Sussexa poznata je kao ljubiteljica minimalističkog, ali skupocjenog zlatnog nakit te gracioznih satova, pri čemu svaki detalj nerijetko krije posvetu ili tajnu poruku.

  • +5
Meghan Markle s Cartierovim nakitom u Kolumbiji Izvor: Profimedia / Autor: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tijekom posjeta Kolumbiji s princem Harryjem nosila je Cartierov nakit ukupne vrijednosti od vrtoglavih 40 000 funti, među kojima je najskuplji bio je Cartier Tank Française zlatni sat, nekoć u vlasništvu princeze Diane.

Cartierov sat princeze Diane - 17 800 funti

Ovaj sat od posebnog značenja procjenjuje se na 17 800 funti te ga je nosila prilikom posjeta školi bubnjanja Escuela Tambores de Cabildou Cartegeni. Uklopila ga je u stajling sastavljen od topa s tankim naramenicama i pripadajuće lepršave suknje s potpisom Johanne Ortiz.

Meghan je ovu elegantnu kombinaciju začinila i Ariel Gordon Maffei nakitom te udobnim sandalama s potpisom omiljenog joj brenda - Aquazzura i bež torbicom brenda Cesta Collective.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: ANDRES CASTILLA / AFP / Profimedia

Nezaobilazna Love narukvica - 5 800 funti

Sat koji je nekoć pripadao princezi Diani uskladila je s nezaobilaznom i njoj najdražom Cartierovom Love narukvicom od bijelog zlata. Ovu narukvicu Meghan nosi uz gotovo svaki stajling te je jedan od njenih daleko najdražih komada nakita, s procijenjenom vrijednost od 5 800 funti.

Njome je začinila i outfit koji je privukao najviše pozornosti tijekom posjeta Kolumbiji. Naime, vojvotkinja je svoju zavidnu garderobu osvježila šarenim komadom i to ružičastom haljinom s potpisom Johanne Ortiz s uzorkom i koketnim naglascima.

Prilikom dolaska u Nacionalni centar za umjetnost u Bogoti s princem Harryjem, pojavila se u rumeno-ružičastoj haljini midi kroja s crvenim i zlatnim geometrijskim motivima, malim izrezom ispod grudi, visokim središnjim prorezom za noge te korzet dekolteom sa širim naramenicama.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Ovaj upečatljiv stajling nadogradila je s čak tri Cartierova komada - satom, spomenutom Love narukvicom i ogrlicom.

Juste un Clou ogrlica - 15 500 funti

Riječ je o papreno skupoj Juste un Clou ogrlici optočenoj dijamantima. Cijena? 'Skromnih' 15 500 funti.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Njome je Meghan Markle zaokružila i minimalistički stajling nošen na EAN fakultetu u Bogoti sastavljen od hlača i svilene košulje u boji čokolade, čija je cijena vrtoglavih 700 eura, a koja je djelo nekadašnje Meghanine prijateljice, britanske dizajnerice Victorije Beckham.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević