U KOLUMBIJI

Meghan Markle nastavlja nizati chic stajlinge, a tek kad vidite ove sandale...

17.08.2024 u 13:38

  • +4

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle nalaze se u svom četverodnevnom posjetu, a bivša zvijezda serije 'Suits' u svojim je putnim koferima ponijela samo probrane komade koji joj odlično pristaju

Nakon što je chic Amerikanka oduševila u prekrasnoj haljini s potpisom kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz, Meghan je ponovno zadivila u još jednoj savršenoj kombinaciji za koju je dobila samo brojne pohvale.

Meghan je velika ljubiteljica minalističkog stila odijevanja pa je prilikom posjete rehabilitacijskom centru u Bogoti, oduševila modnim izborom, istodobno jednostavnim no toliko elegantnim.

Bez greške je spojila svijelenu bijelu košulju renomiranog talijanskog brenda Giuliva Heritage s svilenom midi suknjom kolumbijskog dizajnera Juana de Diosa, a ovu profinjenu kombinaciju koju bi odobrila i svaka ljubiteljica poslovne elegancije zaokružila je elegantnim mule sandalama na petu Jimmyja Chooa u trendi nijansi smeđe.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: RAUL ARBOLEDA / AFP / Profimedia

Nije pretjerivala s make upom, kosu je podignula u mladenački rep, a look je podignula decentnim nakitom s potpisom Cartiera.

Princ Harry je pak bio u casual izdanju, odlučivši se za polo majicu, traperice i sive slip-on tenisice.

Meghan u kreaciji Victorije Beckham

Inače, u ranijim je pojavljivanjima u Kolumbiji, 43-godišnja vojvotkinja između ostalog nosila svilenu košulju u boji čokolade, čija je cijena vrtoglavih 700 eura, a koja je djelo nekadašnje Meghanine prijateljice, britanske dizajnerice Victorije Beckham s kojom više nije u dobrim odnosima. To mnogima nije promaknulo pa su se pojavile teorije kako je to suptilan način koji možda označava početak njihove pomirbe.

Mnogi su tad, kako se pisalo, bili sigurni kako je ovo prvi puta da je ona odjenula neku odjeću s potpisom Victorije Beckham otkako su 2018. njih dvije zahladile svoje odnose, stoga ne treba sumnjati da je ovime vojvotkinja pružila ruku pomirenja britanskoj dizajnerici, koja je sa suprugom Davidom bila i jedna od slavnih uzvanika na kraljevskom vjenčanju Meghan i princa Harryja. Uz ovu chic svilenu košulju nosila je odgovarajuće smeđe hlače, ali i sandale od brušene kože s potpisom omiljenog Meghaninog brenda cipela - Aquazzurra. Upečatljivi je look zaokružila skupocjenim modnim dodacima - zlatnim naušnicama s dijamantima, čija je cijena veća od 2300 eura.