KLASIK NAD KLASICIMA

Pristaje i zrelijim damama: Ovaj divni Zarin komad možete nositi cijele godine

17.08.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Košulja sa šarmantnim prugicama nešto je što svaka fashionistica mora imati u svojem ormaru, a možete se nositi tijekom sva četiri godišnja doba

Basic komadi osnovni 'kostur' su svakog looka, a oko njih zatim gradimo stilsku modnu priču.

Odjeća poput dobrih traperica, bijele košulje, T-shirta ili kašmirskog džempera nešto je što je uvijek dobro imati u svojoj kolekciji, a tu bismo svakako dodali i blisku 'rođakinju' bijele košulje, tzv. Oxford košulju koja dolazi u najrazličitijim varijantama s prugicama.

Ukoliko ste skeptični prema ovom komadu koji su dame baš poput brojne druge odjeće i obuće posudile iz muškog ormara, ne brinite jer u kombinaciji s traperom, kožnim hlačama ili suknjama ne izgledaju nimalo dosadno ili strogo.

Radi se o dobroj modnoj investiciji, a neizbježan je i dio tzv. preppy stila koji podrazumijeva sakoe, chino hlače, polo majice....

Ovakav način odijevanja uvijek je in, stoga ako ste u potrazi za jesenskim osvježenjem garderobe, znate što trebate napraviti, a divnu smo košulju od ugodnog popelina u kombinaciji ružičaste s bijelim prugama po posve pristupačnoj cijeni od 19.95 eura pronašli u Zari.

Upravo je tu chic košulju uočila i sjajno iskombinirala omiljena španjolska modna influencerica Carmen Gimeno koja ju je s puno stila iskombinirala s prelijepom haljinom krupnog cvjetnog uzorka, također s potpisom Zare.

  • +7
Košulja i kratke hlače Izvor: Profimedia / Autor: BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA / ABACA PRESS / PHOTOEVENTSHD / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Savršeni ljetni look nadogradila je chic torbicom od pruća s crvenim detaljima i udobnim sandalama načinjenima od užeta španjolskog brenda Nomadic State of Mind.

Sunčane naočale, zlatni nakit i njezin zaštitni znak - crveni ruž bili su dovoljni da sjedokosa modna ikona zablista u još jednom nezaboravnom ljetnom izdanju.

Dakako, ovu košulju moći ćete nositi i na jesen, jer je savršena za brojne prigode poput poslovnih, ali uz glamurozne dodatke i npr. cipele na visoku petu, možete se u njoj uputiti i u neki večernji izlazak... Tijekom hladnijeg dijela godine izgledat će odlično ispod udobnog džempera baš onako kako to nose ljubiteljice mladenačkog preppy stila.