POSJET KOLUMBIJI

Meghanina modna turneja: Još jedan elegantan outfit s potpisom omiljene dizajnerice

18.08.2024 u 20:17

  • +6

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: ANDRES CASTILLA / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Posjet Kolumbiji Meghan Markle iskoristila je za svoj modni trijumf pomno pazeći što će odjenuti te usput šaljući suptilne poruke

Princ Harry i Meghan Markle doputovali su u četverodnevni posjet Kolumbiji, a bivša zvijezda 'Suitsa' poznata po svom istančanom modnom ukusu, nastavila je nizati fantastična modnih izdanja.

Na ovaj je put Meghan ponijela fantastične modne komade među kojima se između ostalog našlo i nekoliko kreacija njezine omiljene dizajnerice Johanne Ortiz, hvaljene kreatorice kolumbijskih korijena čije je upečatljive haljine nosila u ranijim prigodama.

Prilikom posjeta školi bubnjanja Escuela Tambores de Cabildou Cartegeni, 43-godišnja Amerikanka ostavila je sve bez daha u još jednom nevjerojatnom stajlingu.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Top s tankim naramenicama i duga lepršava suknja zanimljivog prugastog uzorka koji čine chic set, istaknuli su Meghanin vitki stas, a riječ je i ovoga puta o kreaciji s potpisom Johanne Ortiz. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dobro su se zabavili u karipskoj školi, te su se i sami okušali za bubnjevima na satu koji su vodili učenici.

Meghan je ovu elegantnu kombinaciju kao i uvijek upotpunila pomno odabranim skupocjenim zlatnim nakitom (Ariel Gordon Maffei i Cartier) i udobnim sandalama s potpisom još jednog omiljenog brenda - Aquazzura i bež torbicom brenda Cesta Collective.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kosu je podignula i ovoga puta u rep, a prirodnu je ljepotu istaknula s vrlo malo make upa.

Nakon nastupa, kolumbijska potpredsjednica Francia Marquez održala je nadahnut govor o važnosti tradicije kada je riječ o očuvanju kolumbijske baštine.

Također je dodala da je pozvala vojvodu i vojvotkinju od Sussexa u Kolumbiju baš zato što ih vidi, kako je rekla, 'kao zajednički simbol otpora i dva važna glasa protiv nepravde'.

Inače, Meghan je svojim stajlinzima poslala i suptilne poruke pa se pisalo kako nije posve slučajno odabrala svilenu košulju dizajnerice Victorije Beckham.

Elegantna košulja u boji čokolade, čija je cijena vrtoglavih 700 eura, kreacija je nekadašnje Meghanine prijateljice, britanske dizajnerice s kojom više nije u dobrim odnosima. To mnogima nije promaknulo pa su se pojavile teorije kako je to možda bio zgodan način da se označi početak njihove pomirbe.