NOVA KAMPANJA LIU JO

Modna bajka za modernu i trendi ženu

10.08.2015 u 13:59

  • +11

Liu Jo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dušan Reljin

Bionic
Reading

Dree Hemingway, praunuka Ernesta Hemingwaya i kći Mariel Hemingway. zasjala je još jednom kao zvijezda jesensko-zimske kampanje za 2015., za brendove Liu Jo i Liu Jo Jeans. Praunuka slavnog pisca, supermodel i glumica, Dree je očaravajuća u ulozi ambasadorice branda kombinirajući sofisticiranost, prirodnu ljepotu i nekonformistički i kozmopolitski stav

Modnu kampanju potpisuje priznati srpski modni fotograf Dušan Reljin. Uspješno hvatajući auru Dreeine osobnosti kroz ambijent pun meke i tople svjetlosti, kampanja je rezultirala neočekivanom i vrlo glamuroznom serijom fotografija.

Pozornica za stvaranje ove spektakularne kampanje jarko je osvijetljeni Miami, prikazan kroz široke staklene plohe sofisticiranog apartmana. U kampanji Liu Jo atmosfera je intimna i opuštena. Savršenu pozadinu čini vizura ultramodernog i dinamičnog Miamija, u svim kontrastima i neobičnim nijansama.

U zimskoj kolekciji brend Liu Jo odlučio je staviti naglasak na kolekciju denima koja je ključan dio njihove DNK. Poseban segment kampanje snimljen je u fotografskom studiju u crno-bijeloj estetici koja naglašava kul i modernu stranu brenda.