MODNO OSVJEŽENJE

Modna ikona ponovno briljirala u jeftinim krpicama

03.03.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Mezimica modnog svijeta Olivia Palermo, kao brojne zvijezde, nije propustila početak pariškog Tjedna mode pojavivši se u crnom outfitu od glave do pete podignutom zanimljivom jaknom s H&M-ovim potpisom

Olivia Palermo, poznata po svom miješanju skupocjenih krpica s onima cjenovno ipak pristupačnijima, na predstavljanju H&M-ove kolekcije za jesen/zimu pojavila se u crnom outfitu potpomognutim jaknom istoimenog brenda.

Riječ je o jakni koja krasi novu kolekciju Conscious popularnog H&M-a isključivo od recikliranih materijala, a osim što je ekološki prihvatljiva, na jednak je način ugodna oku trendseterica.

Za kolekciju Conscious Exclusive dizajnerski tim H&M-a blisko je surađivao s pariškim muzejom Louvre kako bi pronašli inspiraciju u stoljećima starim modnim kolekcijama i djelima velikih umjetnika. Glamurozna linija odjevnih komada u ekološkom duhu prožeta je šarmom i estetskim nasljeđem povijesti, vidljivim i na Olivijinoj jakni.

Crnu haljinu do koljena i gležnjače na petu ukrašene resicama Olivia je naglasila zanimljivom masivnom ogrlicom s prljavozlatnim i crnim detaljima, a finalni touch osmišljenoj kombinaciji podarila je jakna s izvezenim detaljima u zelenoj, crnoj i zlatnoj boji.

Olivijina jakna, kao i ostali odjevni komadi i modni dodaci u sklopu kolekcije Conscious Exclusive, bit će dostupni od 7. travnja u 180 H&M-ovih trgovina diljem svijeta.