USUDITE SE

Modne pikanterije koje golicaju maštu

13.02.2013 u 08:47

Bionic
Reading

Ma da obučete i najjednostavnije hlače i majicu, a nabacite pravi modni dodatak, opet ćete biti u središtu pozornosti. Mi smo iskopali samo neke od ludih ideja na koje se možete osloniti

Žene često podcjenjuju modne dodatke, naravno, osim cipela i torbi, i prije će izdvojiti za kakav odjevni komad nego za narukvice, minijaturnu torbicu koja se nosi oko pojasa ili perlice oko vrata.

Koliko su detalji moćni, uvjerit će vas pikanterije koje su za ovu sezonu predstavili Hermes, Versace, Dolce&Gabbana, Etro, Chanel, Dior, A. McQueen, Meadham Kirchhoff, Balmain

Što bi vas sve moglo iznenaditi?

Divovska perla na Chanel narukvici. Narukvica koja se nosi preko nadlanice s rupom za palac iz Hermesa, metalne pčele koje sjede na narukvici Alexandar McQueen.

Bogata narukvica s cirkonima sama po sebi nije dovoljna, ali ako se cirkoni pospu i zalijepe po rukama, bit će to sasvim druga pjesma.

Lanac od pleksiglasa nosite visoko uz vrat, i to u kakvoj kričavoj boji, poput ciklame. Kad smo kod ogrlica, Chanel također sugerira perlu na perlu koje stvaraju dojam mjehurića od sapunice.

Ovo su samo ideje, poigrajte se i sami!