LIJEPA RUSKINJA

Modno razočarala: Irina Shayk nije se baš proslavila s ovim stajlingom

23.07.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Zgodna Irina Shayk zasluženo nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, a iako je itekako upućena u trendove, čak se i prelijepoj Ruskinji katkad potkrade pokoji modni promašaj

Iako je redovito viđamo na crvenom tepihu u izdanjima koja ostavljaju bez daha, atraktivna manekenka s impresivnom karijerom u modnom biznisu, kad je izvan modnih pista voli biti u casual kombinacijama.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svaki slobodan trenutak Irina provodi sa svojom dvogodišnjom Leom koju je dobila u četverogodišnjoj vezi s holivudskom zvijezdom Bradleyjem Cooperom pa je se često može vidjeti u šetnji s kćerkicom. Ovih dana joj društvo u New Yorku gdje živi pravi i majka Olga s kojom Irina ima vrlo blizak odnos.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna brineta obično bira sportske stajlinge koji ističu njezinu vitku figuru no za šetnju se odlučila za nespretnu kombinaciju koja nije oduševila modne znalce.

S OSMIJEHOM NA LICU

Irina Shayk prvi put u šetnji s kćerkicom nakon prekida s Bradleyjem Cooperom

Pogledaj galeriju

Irina je uskočila u crvenu pamučnu mini haljinu primjereniju za odlazak na plažu nego za šetnju ulicama New Yorka koju je iskombinirala s glomaznim tzv. 'tatinim' tenisicama.

Povrh svega, ovaj razočaravajući stajling 33-godišnjakinja je začinila s crnom šiltericom, velikim naušnicama i sunčanim naočalima. Irina to ipak može puno bolje!

U svom prvom intervjuu nakon prekida s Bradleyjem, Irina nije željela otkrivati ikakve detalje o svom privatnom životu, no priznala je kako i dalje vjeruje u ljubav, ali i u instituciju braka.