NA USKRSNOJ MISI

Modno usklađena obitelj: Preslatki George i Charlotte uspjeli su zasjeniti slavne roditelje

17.04.2022 u 19:33

Bionic
Reading

Princ William sa suprugom Kate Middleton i djecom, princom Georgeom i princezom Charlotte, na Uskrs su posjetili kapelicu St. Georgea u dvorcu Windsor gdje su nazočili tradicionalnoj uskrsnoj misi

Kao i uvijek, svi pogledi su bili upereni u pravcu omiljenih članova kraljevske obitelji, a njihov blagdanski look ovoga je puta bio u znaku plave boje.

Dobro raspoloženi, vojvode od Cambridgea nisu skidali osmijeh s lica, čemu je zasigurno pomogao i nedavni bijeg na skijanje u Francuskoj gdje su se odmorili i napunili baterije.

Kate Middleton izgledala je očaravajuće u svijetloplavom kaputu-haljini njezine omiljene dizajnerice Emilije Wickstead čije kreacije nosi u brojnim prigodama.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ženstvena haljina s remenom i naborima u nježnoj nijansi plave bila je pun pogodak te je dodatno naglasila Kateinu put i raskošne smeđe uvojke.

Ovaj elegantni stajling zaokružila je štiklama od brušene kože brenda Emmy London također u plavoj, pismo torbicom, efektnom ukrasnom trakom (Jane Taylor) i naušnicama Cassandre Goad.

Kako je dobro poznata njezina sklonost modnoj reciklaži, Kate je ovu kreaciju Emilije Wickstead prvi puta nosila prilikom posjeta Luksemburgu 2017.

U istom tonu plave bila je i haljinica cvjetnog uzorka koju je nosila princeza Charlotte dok su princ George i njegov tata također bili odjeveni u plavo.

Inače, nedavni posjet princa Harryja i Meghan Markle Engleskoj, princ William je vješto izbjegao jer upravo tad peteročlana obitelj nalazila u francuskoj resortu Courcheval, gdje je princ George pohađao i školu skijanja. Mnogi smatraju da je njihov odlazak pomno tempiran kako se ne bi morali susresti s Harryjem i Meghan, s kojima su i dalje u nategnutim odnosima.

Kate i William u francuske su se Alpe uputili nakon što su se vratili s kraljevske turneje po Karibima, a to je bila idealna prilika da provedu kvalitetno vrijeme sa svojom djecom.