STYLING ZA ŠPICU

Modno usklađeni u shoppingu: Jadranka Sloković i Ivo Sanader

20.07.2016 u 18:49

Bionic
Reading

Jedna od naših najbolje odjevenih dama, poznata odvjetnica Jadranka Sloković lijepo vrijeme iskoristila je za šetnju središtem Zagreba, a društvo su joj pravili kućni ljubimac i bivši premijer Ivo Sanader. Uspješna odvjetnica i ovaj je put plijenila pažnju svojom ležernom elegancijom

Istančan modni ukus Jadranke Sloković i ovaj je put došao do izražaja, a uvijek elegantna i sofisticirana odvjetnica za šetnju gradom odjenula je tamnoplave traperice, model čije se nogavice lagano šire prema dnu i vizualno izdužuju liniju.

Uz trendovske traperice kombinirala je smeđe štikle od perforirane brušene kože i romantičnu čipkastu bluzu te styling upotpunila nezaobilaznim sunčanim naočalama i velikom vrećastom torbom s potpisom luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton.

Poznata odvjetnica preferira jednostavne, vječne komade, dizajnerske statement torbe te crne i bijele odjevne kombinacije, ali kako je sama priznala, ne odustaje od traperica koje su joj još uvijek najdraži komad odjeće.


U šetnji zagrebačkom špicom ovoga puta nije joj pravio društvo životni i poslovni partner, odvjetnik Čedo Prodanović već najpoznatiji klijent, bivši premijer Ivo Sanader koji je svoju odvjetnicu džentlmenski otpratio i u najpoznatiji zagrebački dućan sa šeširima, kultni Kobali

Sanaderova ljubav prema finim krpicama, posebno ekskluzivnim odijelima, dobro je poznata, pa ne čudi što je i za šetnju gradom odabrao klasične tamnoplave hlače, svijetloplavu košulju s istaknutim logotipom i modni klasik - Guccijeve mokasine.