klasika i glamur

Može li se pogriješiti crnom haljinom? Efektna kreacija u kojoj je zablistala Barbara Kolar jasan je odgovor

14.11.2022 u 11:15

Bionic
Reading

Šesta emisija showa Zvijezde pjevaju otkrila nam je koje zvjezdane parove ćemo gledati, ali i slušati u samoj završnici. A polufinalna večer bila je odličan povod voditeljici Barbari Kolar da pokaže laskav stajling prožet klasičnim glamurom

Voditeljica je u jedanaestoj sezoni HTV-ovog glazbenog showa tradicionalno servirala neke doista upečatljive stajlinge, a polufinalna večer bila je sjajan povod za povratak klasičnom i bezvremenskom glamuru. Osim toga, crnom haljinom gotovo je nemoguće pogriješiti. Taj modni komad predstavlja uvijek dobitnu modnu okladu, a uvjerila nas je u to i Barbara Kolar.

I dok se ponekad modno poigra te posegne za haljinom u boji, najčešće u nekoj od nijansi zelene, koja joj odlično pristaje, Barbaru na pozornici najčešće možemo vidjeti u crnim kreacijama. No, to ne znači da njezini stajlinzi nisu upečatljivi i laskavi. Dapače!

Nakon što je proteklog vikenda zablistala u cut out haljini, vrlo trend modelu kojem posljednjih mjeseci popularnost ne jenjava, omiljena voditeljica sada je pokazala kako odlično izgleda i u čistoj klasici.

Tako je na pozornicu povodom šeste, polufinalne večeri showa 'Zvijezde pjevaju' zablistala u crnoj, dugačkoj haljini sirena kroja. Haljinu laskavog kroja potpisuje Alyce Paris, popularan i omiljen brend lijepih maturalnih haljina, mini haljina sa šljokicama i jednostavnih vjenčanica. Barbara se odlučila za vrlo klasičan kroj osvježen upečatljivim detaljima. Tako je gornji dio haljine imao naglašen dekolte te izraženo formirane rukave u obliku ruže.

Uski gornji dio haljine nalik korzetu nastavljao se na suknju istaknutog sirena kroja koji je laskavo pratio siluetu tijela te naglašeno širio na dnu. Kao poseban detalj isticao se i crni zavojiti remen, a Barabara je stajling upotpunila dugačkim, visećim naušnicama te zalizanom kosom koja je, uz remen i oblikovane rukave njezinom izgledu dao vamp prizvuk. Vrlo jednostavno, a svakako atraktivno – modna formula koju Barbara pokazuje i potvrđuje iz emisije u emisiju.

  • +296
Zvijeze pjevaju 6. emisija Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro za HRT