LJETNA MODNA PRIČA

Može li Severina biti ženstvenija i romantičnija

17.07.2015 u 10:49

Severina za Lei Lou kolekciju

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Bionic
Reading

Modna priča između Severine i Aleksandre Dojčinović, koja traje dug niz godina, dobila je svoj nastavak i u najnovijoj kolekciji Lei Lou, a dizajnerica ju je predstavila na netom održanom Bipa Fashion.hr Cruise Collectionu u Zagrebu

Naime, baš kao i za lanjsku cruise kolekciju, i ove godine uloga zaštitnog lica povjerena je lijepoj Splićanki koja, zbog svoje modne zaigranosti, savršeno utjelovljuje pravu Lei Lou curu.

U ovoj jedinstvenoj modnoj priči s potpisom Severina je zablistala u efektnim ljetnim kreacijama. Dizajnerica Aleksandra Dojčinović poigrala se krojevima, a ženstvene i romantične haljine trendi midi dužine krase volani i točkice te detalji od čipke. 

A kako i priliči ljetu, u kolekciji, već dostupnoj u trgovinama Lei Lou u Zagrebu i Splitu, nema mjesta tamnim, a ovaj put ni za Aleksandru karakterističnim pastelnim nijansama, već prevladavaju žarki tonovi ružičaste i neonske zelene.

Najveće iznenađenje u aktualnoj kolekciji svakako su haljine izrađene od materijala koji je kod nas nepravedno zapostavljen u ljetnom razdoblju, vune. Iako su još naši stari znali da ona zimi grije, a na najvećim vrućinama daje upravo suprotan efekt - hladi. Sve je to rezultiralo divnim haljinama, sigurno zvijezdama mnogih ljetnih večeri ove sezone.