PRIJE 20 GODINA

Možete li vjerovati da su nekad ovako izgledali?

14.06.2013 u 10:01

  • +9

Slavne face prije 20 godina

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Zahvaljujući modernim zahvatima pomlađivanja, kod većine holivudskih glumaca nalazimo vrlo male razlike u izgledu od prije 20-ak godina

'Ferris Bueller TV' zvala se serija u kojoj je prije točno 20 godina glumila Jennifer Aniston. Iako je serija brzo skinuta s malih ekrana i doživjela je debakl zbog loše gledanosti, Jenn se ubrzo stigla proslaviti kao Rachel Green u 'Prijateljima'.


Svojim nas je izgledom od prije dvadesetak godina najviše šokirao Matthew McConaughey kojem se u filmu 'Dazed and Confused' pružila prva ozbiljna prilika. Matthew dobiva ulogu i pokazuje svoje glumačke sposobnosti u najboljem svjetlu. Bio je toliko dobar da je od početnih pet došao na nekoliko tisuća rečenica teksta.

Jedna od prvih uloga koja se pružila Gwyneth Paltrow bila je ona u filmu 'Flesh and Bone' iz 1993. godine gdje glumi s Meg Ryan. Gwyneth je u ovom filmu bila još potpuno nepoznata, ali je dobila izvrsne kritike, zasjenivši ostale poznatije kolege. Meg Ryan zahvaljujući estetskim zahvatima danas izgleda nešto drugačije nego prije 20 godina, a zahvaljujući estetskim korekcijama i pomlađivanju, Gwyneth izgleda vrlo slično.

Iste godine u filmu 'Što muči Gilberta Grapea' zajedno su se pojavili mlađahni Johnny Depp i Leonardo DiCaprio koji je tada imao tek 19 godina. Deppova je glavna briga mlađi brat - retardirani Arnie kojega je utjelovio DiCaprio i kojeg svuda vodi sa sobom i mora paziti na njega. 'Baby face' oboje ih je obilježio pa zahvaljujući tome i danas izgledaju mlađahno i seksi.

Jedna od najprofitabilnijih holivudskih glumica, Julia Roberts, ranih je 90-ih snimala romantične komedije, no u filmu 'The Pelican Brief' dokazala je da može glumiti i u zahtjevnijim žanrovima. Usporedimo li sliku Julie Roberts danas i prije dvadesetak godina, pitamo se stari li ona uopće.

Jedna od glazbenica koja je prodala najviše albuma svakako je Mariah Carey koja je na sceni briljirala već 90-ih, nakon čega joj je svaki idući album bio sve prodavaniji. Uspoređujući fotografije, teško je ne primijetiti kako je Mariah iz preslatke djevojčice stasala u zrelu i samosvjesnu ženu.

O Madonninom osebujnom stajlingu koji njeguje od početka karijere moglo bi se štošta napisati. Ipak, kraljica pop glazbe uvijek je, zahvaljujući karizmi koju je kroz stil provlačila, bila na vrhu.