KATE MIDDLETON

Na njoj i naušnice od 74 kune izgledaju kraljevski

11.04.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Za službeni posjet Indiji, osim kreacija, britanska princeza Kate Middleton javnost je počastila zanimljivim odabirom naušnica koje se cjenovno kreću od 74 pa sve do 23 tisuće kuna

Osim što je spakirala nekolicinu dizajnerskih haljina za pojavljivanje u Indiji, vojvotkinja od Cambridgea pažljivo se pobrinula za modne dodatke.

U prvim danima službenog posjeta Indiji, Kate Middleton viđena je u skupocjenoj haljini s potpisom Anite Dongre, a ona na najbolji način utjelovljuje boho stil odijevanja. Spomenutu haljinu za cjelodnevno obilaženje Mumbaija, Kate je pažljivo naglasila modnim dodatkom naušnica popularnog brenda Accessorize. Riječ je o visećim naušnicama koje koštaju 74 kune i koje krase minijaturni detalji poput perlica i zlatnika.

Jeftin odabir naušnica Kate je u večernjem izdanju zamijenila skupocjenim parom koji dostiže cijenu od 23 tisuće kuna. Naušnice optočene dijamantima i lapisom indijskog draguljara Amrapalija pokazale su se dobitnim odabirom u paru s kobaltnoplavom haljinom Jenny Peckham

Njezin glamurozan izgled djelovao je potpuno drukčije naspram skromnog i raznobojnog dnevnog izdanja u znaku jeftinog modnog dodatka naušnica. Da Kate voli reciklirati odjeću i igrati se skupocjenim i cjenovno prihvatljivijim krpicama, dobro je znana činjenica, a sada je uspješno primjenjuje i na modnim dodacima.